O actriță din Urzeala tronurilor, apel disperat către fani: „Mi-au răpit copilul în miez de noapte”


Josephine Gillan (31 de ani) nu și-a văzut fetița de mai bine de o săptămână din cauza autorităților israeliene.


Poveste incredibilă, desprinsă parcă din scenariul unui film, pentru Josephine Gillan. Actrița, care a jucat rolul secundar Marei în serialul Urzeala tronurilor, a lansat un strigăt de ajutor pe platforma gofundme.com.

Femeia explică fanilor ei că s-a stabilit în Israel acum 8 luni pentru a da naștere fiicei ei, Gloria. Josephine, care nu e căsătorită, susține că serviciile sociale din Israel au decis în urmă cu trei luni ca fiica ei să locuiască la o prietenă.

Motivul? Actrița intrase într-o profundă depresie după naștere și nu putea să-i ofere fetiței toată îngrijirea necesară. Însă, spune Gillan, săptămâna trecută serviciile sociale din Israel au venit și au smuls-o pe fetiță din brațele prietenei ei, la 00.30 noaptea, și au dus-o într-un loc pe care ea nu-l știe.

Serviciile sociale mi-au răpit copilul. La ora 00.30 noaptea, duminica. Prietena mea i-a implorat să nu o facă, dar a fost amenințată cu închisoarea dacă nu predă copilul. Suntem devastați”, a scris Josephine Gillan pe Twitter.

Actrița susținea că angajații de la Protecția copilului, însoțiți de poliție, i-au încredințat fetița unei alte familii, iar ei nu i se permite să o vadă.

Acum, Gillan acuză autoritățile israeliene de răpire, în vederea traficului ilegal de copii.

„Mi se face rău când mă gândesc la asta. Bietul meu copil”, a scris actrița.

Josephine Gillan a inițiat o strângere de fonduri pe platforma online mai sus menționată pentru a deschide un proces împotriva autorităților israeliene. Ea susține că nu are bani pentru a duce un astfel de război cu serviciile sociale din această țară, dar că e dispusă să lupte până la capăt pentru copilul ei. 

FOTO: Instagram/HBO

Până acum, cei care i-au văzut mesajul au donat 245 de lire sterline, din suma de 5.000 de lire pe care vrea să o strângă. 

Josephine Gillan a jucat în sezoanele 2, 3, 4, 5, 6 și 8 ale serialului Urzeala tronurilor, unde a interpretat rolul unei prostituate angajate la bordelul lordului Baelish.

Vezi și: Profil de celebritate - Kit Harington

FULLSCREEN
O actriță din Urzeala tronurilor, apel disperat către fani: „Mi-au răpit copilul în miez de noapte”
  • /

related posts