Otniela Sandu și Radu Constantin, imagine adorabilă în ipostaza de părinți. „Ce bine vă stă”


Otniela Sandu și vloggerul Radu Constantin fac un nou pas în relația lor. Cei doi amorezi au „testat” reacția fanilor într-o ipostază în care n-au mai fost până acum: cea de părinți.


Otniela Sandu și Radu Constantin au stârnit simpatia fanilor după ce s-au fotografiat cu un copilaș în brațe. Amorezii au postat imaginile pe Instagram și au stârnit mii de aprecieri și comentarii. 

M-am topit!!! Cum să ai fățuca asta???”, a scris Otniela în dreptul fotografiile adorabile care au fost pe placul fanilor.

Vă stă foarte bine, dragilor”, „Ce bine vă stă cu un copilaș”, „Când o să fie și al vostru?”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat admiratorii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otniela Sandu (@otniela)

 

Otniela Sandu are două surori mai mici, Lisiana și Ema, și doi nepoți de care e îndrăgostită până peste cap. Fosta concurentă de la Ferma. Un nou început petrece mult timp cu Mathias și Ava, nepoții cu care s-a afișat pe rețelele sociale.

Otniela Sandu a dezvăluit în emisiunea Vorbește lumea că își dorește copii, dar că nu și-a făcut încă planuri. Declarația a fost făcută înainte de a-l cunoaște pe Radu Constantin, așa că planurile ar puta fi deja în lucru.

Fotografii: @otniela/@radu.co

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor Episodul 5: Întâlnirea cu moașa

  • Otniela Sandu și Radu Constantin, imagine adorabilă în ipostaza de părinți. „Ce bine vă stă”

related posts

Modifică setările cookies