(P) 5 lucruri esențiale pentru organizarea unei petreceri de vară


Vara… anotimpul ideal pentru concedii și pentru petreceri. Nopți petrecute alături de prieteni, sărbătorind zile de naștere, onomastice sau pur și simplu, revederea voastră.

Tag-uri:

Cui nu îi plac petrecerile de vară? Chiar dacă anul acesta nu este unul foarte reușit (din cauza pandemiei) nu înseamnă că nu poți găsi motive de bucurie. Te poți distra în cadru restrâns, alături de persoane din familie sau alături de cei mai buni prieteni. În continuare, îți vom prezenta cinci lucruri esențiale pentru organizarea unei petreceri reușite de vară! 

Muzica: fiecare om are preferințe diferite în privința muzicii, așa că trebuie să găsești un numitor comun pentru ca petrecerea să fie una reușită. Poți face un playlist cu melodii vechi și melodii actuale, care sunt pe placul tuturor sau poți întreba fiecare invitat care este melodia lui preferată pentru petrecere. Chiar dacă sunt prietenii tăi sau persoane din familie, este bine să te asiguri că vor asculta doar ce le place. Nimănui nu i-ar plăcea ca invitații să nu danseze sau să nu se simtă bine. 

Jocuri: ce ar fi o petrecere fără distracție? Din fericire, astăzi avem acces la foarte multe jocuri, atât fizice (de societate) cât și jocuri online sau jocuri pe diferite console, care pot fi pe placul tuturor. Poți ruga invitații să aducă anumite jocuri, dacă știi că le au și astfel o să vă bucurați împreună de ele, ore întregi. 

Decorațiuni: casa ta trebuie să arate cât mai bine pentru petrecerea ce va avea loc. De aceea, îți sugerăm să mergi în magazinele de specialitate sau să comanzi online decorațiuni perfecte pentru petrecere. Poți opta pentru unele cu tematică (dacă ai optat pentru un anumit tip de petrecere) sau pentru decorațiuni de vară. Nu uita nici un detaliu: alege ghirlande, baloane, confetti, paie cu forme haioase, tacâmuri de unică folosință cât mai colorate și multe altele. Nu uita de recuzita pentru poze: îți garantăm că va avea mare succes! 

Un aparat foto: știm că toată lumea se va baza pe telefoanele mobile, însă este bine să existe și un aparat care să surprindă toți invitații. Astfel, te vei asigura că pozele sunt realizate cât mai bine și că nimeni nu a ,,fugit” din calea obiectivului. După petrecere, poți transfera fotografiile tuturor invitaților foarte ușor. 

Prăjituri și înghețată: ce ar fi o petrecere fără cele mai iubite gustări, respectiv prăjiturile? Tuturor le plac și de aceea te sfătuim să alegi ce este mai bun. Pentru că este vară, îți recomandăm ca pe lângă prăjituri, să oferi și un desert răcoritor: înghețată.

Dacă vrei să îți fie mai ușor în ceea ce privește alegerea prăjiturilor și a înghețatei, te sfătuim să le comanzi dintr-o cofetărie online. Astfel, nu va trebui să îți faci griji în privința transportului și nici nu vei mai pierde timpul în trafic. În plus, prajiturile vor ajunge în stare perfectă la tine acasă. Alege cu încredere Livrare prajituri in Bucuresti de la Chocolat și de asemenea bucură-te și de înghețata delicioasă oferită de către această cofetărie. Este foarte simplu să comanzi: alegi produsele, data și ora de livrare și tot ce trebuie să faci apoi este să aștepti curierul! 

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să organizezi cea mai frumoasă petrecere de vară! 

FULLSCREEN
(P) 5 lucruri esențiale pentru organizarea unei petreceri de vară
  • /

related posts

Modifică setările cookies