(P) Biblioteca de la miezul nopții sau cum ar arăta viața ta dacă ai putea să schimbi o decizie importantă


Tag-uri:

Celebrul autor Matt Haig, cunoscut pentru titluri precum ,,Câteva motive să iubești viața”, ,,Gânduri de pe o planetă nervoasă” și ,,Cum să oprești timpul”, revine în atenția noastră cu un roman spectaculos: Biblioteca de la miezul noptii. Este o carte foarte așteptată, care a cucerit deja milioane de persoane din întreaga lume și pe care cu siguranță o vei găsi și tu extrem de interesantă, deoarece te va face să privești cu alți ochi viața ta de acum. 

Matt Haig este un jurnalist și romancier englez, care s-a remarcat datorită scrierilor sale impresionante. Acesta a publicat atât cărți pentru copii, dar și pentru adulți, iar titlurile sale au fost traduse până în prezent în peste 40 de limbi. Mai mult, datorită succesului cărții pentru copii Father Christmas and Me, aceasta este în curs de ecranizare. Toate cărțile lui Matt Haig sunt însuflețite într-o oarecare măsură de întâmplările prin care a trecut autorul: acesta a pus bucăți din sufletul său în fiecare scriere, iar de aici și succesul imens al cărților. 

Dacă vei citi doar descrierea cărților sale sau anumite recenzii, la prima vedere ai putea avea impresia că este un scriitor motivațional, însă nu este deloc așa. Matt Haig a inclus în cărțile sale anumite idei care te vor face să îți regândești viața, să reevaluezi anumite decizii și să înțelegi de ce ai reacționat într-un anumit fel la un moment dat, însă toate aceste sunt atent ascunse sub acțiunea bine gândită a fiecărui roman de-al său. 

Protagonista cărții, Nora, descoperă o bibliotecă specială, aflată la marginea universului. Este o bibliotecă infinită, unde fiecare carte aparține unei realități diferite, unei vieți diferite. Una dintre cărți este povestea Norei așa cum o știe ea. Alta descrie viața protagonistei dacă ar fi luat o altă decizie la un anumit moment. Nora are acum ocazia să îndrepte toate deciziile nefericite din viața ei și să ,,șteargă” toată durerea prin care a trecut. A visat dintotdeauna la viața perfectă, însă este ea pregătită pentru ceea ce înseamnă cu adevărat o astfel de viață? Alegerile sale nu îi vor schimba viața așa cum s-a așteptat inițial, așa că toată viața i se schimbă complet și se regăsește într-un pericol iminent. A meritat să aleagă o altă carte dintr-o bibliotecă? Și-a dat seama care ar fi fost cea mai bună viață pentru ea? Poți afla toate acestea comandând noua carte a lui Matt Haig de pe LIBREX, beneficiind și de transport gratuit. 

Biblioteca de la miezul nopții este cu siguranță o carte specială, care te va face să îți pui gândurile în ordine. Probabil te-ai întrebat de multe ori cum ar fi arătat viața ta dacă ai fi luat o altă decizie. Însă, mai mult ca sigur nu ți-ai analizat viața ca un întreg. Dacă ai putea, ai schimba o anumită întâmplare, dar știi sigur că viața ta va deveni mai bună? Cartea ne oferă un subiect foarte bun de gândire și mai mult ca sigur te va impresiona și pe tine după ce o vei citi! 

related posts

Modifică setările cookies