(P) Body pentru bebe – idei cool, pentru un junior modern


Cine a spus că doar adolescenții și adulții pot purta haine cool, personalizate cu mesaje speciale și cu imagini inedite? Cine a spus că doar ei pot fi la modă? Cu cât copiii sunt învățați mai devreme să poarte haine frumoase, cu atât mai mult își vor dezvolta un stil vestimentar aparte ulterior.


De exemplu, cel mic poate purta un body pentru bebe cu un mesaj amuzant sau sarcastic care să-i reflecte personalitatea.

Desigur, cel mic nu va fi conștient că poartă haine unice, dar cum astăzi nici un moment important din viața bebelușului nu scapă neimortalizat, când va mai crește va ști că de mic a fost un adevărat fashionist.

Iar pentru tine ca părinte, frate/soră, unchi/mătușă sau pur și simplu ca prieten de familie, va fi o plăcere să alegi drăguțele hăinuțe pentru bebe, mai ales că mesajele speciale pentru astfel de ocazii sunt nenumărate și dintre cele mai drăgălașe. Dacă ești pe grabă și nu ai timp să cauți peste tot pe internet sau dacă ești în pană de idei, îți oferim noi câteva sugestii care te-ar putea ajuta.

Texte haioase pentru body-urile bebelușului

Mesajele imprimate pe modelele de body pentru bebeluș sunt dintre cele mai haioase pentru că, adesea, prin intermediul acestora se transmit inocența celor mici, dar și adevărul referitor la cât de amuzant poate fi să crești un copil.

Iată care ne-am gândit noi că ar putea fi cele mai potrivite mesaje:

●     Last night was a blur. I remember sucking titties then shitting myself;

●     My daddy is just jealous...I had boobies for breakfast and he didn’t;

●     Kinda looks like Netflix and Chill went a bit too far;

●     Now that I’m here, grab mom a bear;

●     ....and they will never sleep again;

●     I drink my milk straight from tap;

●     Cutest little asshole;

●     Breaking hearts and blasting farts;

●     Sorry daddy! Now you have two bosses;

●     My + Mommy = One Broke Daddy;

●     My mommy thinks she’s in charge… she’s so cute;

●    Daddy keep calm and call mommy.

Exemplele pot continua la nesfârșit. Noi doar ți-am oferi câteva sugestii.

În același timp, nu este musai să imprimi doar texte pe body-ul pentru bebelușul tău. Desenele drăgălașe sunt chiar și mai iubite atât de către părinți, cât și de către cei mici, care le vor aprecia mai mult tocmai pentru că sunt mai pe înțelesul lor. Există și varianta în care le poți combina pe amândouă – imagine însoțită de un mic text sugestiv.

Alege un super body pentru bebe, de la RUVIX

RUVIX are acum o nouă categorie pe site, dedicată body-urilor pentru bebeluși! În această secțiune, părinții și cei interesați de articole vestimentare pentru cei mici vor descoperi cele mai drăgălașe articole vestimentare, cu cele mai frumoase imprimeuri.

Un body personalizat pentru cel mic nu este doar un cadou practic, ci și unul care transmite informații despre personalitatea tânărului erou/tinerei prințese. Astfel, cei care vor interacționa cu micuțul vor ști cum să-l abordeze.

Mai mult decât atât, articolele vestimentare comercializate de RUVIX sunt realizate din materiale de calitate, astfel încât pielea sensibilă a celor mici să nu aibă de suferit de pe urma posibilelor reacții alergice. De asemenea, calitatea printurilor este ireproșabilă, rezistând spălărilor repetate.

Ai încredere în RUVIX și ajută-l/o pe micuțul/micuța ta să își dezvolte personalitatea încă de pe acum. Alege un body drăguț pentru un bebeluș și mai drăguț! 

related posts

Modifică setările cookies