(P) Cadouri parfumate și speciale de sărbători de la Divaflor


Florile fac lumea mai parfumată și nasc cele mai frumoase zâmbete. Ele cunosc amintiri memorabile și creează în fiecare clipă altele noi.


De obicei, dăruim flori unei persoane dragi cu sau fără motiv. Nu este corect să credem că trebuie să oferim flori doar la ocazii speciale.

Florarie Divaflor creează cu plăcere și pasiune buchete pentru toate gusturile și le livrează apoi spre client astfel încât destinatarul să se poată bucura de prospețime și originalitate în fiecare zi.

Dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru o persoană apropiată, florarie Divaflor îți vine în ajutor. Divaflor creează cutii și coșuri cu flori în atelierul propriu pentru cele mai importante momente ale vieții pe care vrem să le marcăm cu o surpriză pe măsură. Fie că vrei să cumperi un buchet de flori, o cutie cu flori, coșuri cu flori sau diverse aranjamente florale tematice, Divaflor te scoate din impas și îți livrează prin curier personal chiar la ușa ta sau a persoanei dragi.

De Crăciun poți oferi celor dragi coronițe și aranjamente florale care să aducă un plus de farmec și spirit de sărbătoare.

Florile sunt plante cu adevărat uimitoare. Florile ne transmit adesea sentimente atât de profunde și sincere, încât s-ar părea că nu mai este nevoie de cuvinte sau explicații. Un buchet ales cu căldură și dragoste spune deja multe despre tine, dar mai ales despre persoana căreia dorești să-i dăruiești.

Pentru o doamnă, florile sunt un cadou universal. În timpul Ecaterinei a II-a, exista „Registrul florilor”, unde roșu însemna dragoste, verde - speranță, albastru - loialitate, galben - trădare, iar negru și mov - tristețe. Pe vremuri, florile erau trimise în loc de scrisori. Prin flori putem transmite mesaje importante precum: „te iubesc”, „îți mulțumesc pentru tot”, „te respect enorm” etc. Atunci când dăruim flori, vorbele sunt de prisos.

Este pur și simplu uimitor câte sentimente diferite pot fi exprimate cu ajutorul florilor. E timpul să spui “te iubesc” cu flori uimitoare aniversare. Exprimă-ți sentimentele într-un mod cu adevărat unic, cu aranjamentele florale de la Divaflor! Trimite zâmbete, dăruiește emoție! Alege Divaflor! Ce mai aștepți? Intră pe site-ul divaflor.ro și profită de livrarea florilor proaspete și luminoase!

  • (P) Cadouri parfumate și speciale de sărbători de la Divaflor

related posts

Modifică setările cookies