(P) Cămin pentru bătrâni care oferă condiții premium de cazare!


În momentul în care o să îmbătrânim fiecare dintre noi va avea nevoie de ajutor pentru a putea realiza activităţile de zi cu zi, activităţi care la prima vedere sunt aparent banale şi ar putea fi realizate fără nici un fel de ajutor. 

Tag-uri:

Dar, din cauza procesului de îmbătrânire prin care fiecare dintre noi trebuie să treacă dar şi din cauza afecţiunilor medicale care apar împreună cu procesul de îmbătrânire este necesar ajutor pentru a putea fi îndeplinite activităţile cotidiene. De regulă, acest ajutor vine din partea copiilor, nepoţilor sau altor rude însă există şi situaţii în care acest ajutor vine din partea unor persoane cu care nu există legături de rudenie. Cel mai popular caz de ajutor la bătrâneţe venit din partea unor oameni din afara familiei este reprezentat de căminul pentru bătrâni. Aceasta este soluţia la care apelează din ce în ce mai multe persoane vârstnice care nu se mai pot descurca singure. Din cauza faptului că din ce în ce mai multe persoane tinere au fost nevoite să plece în alte țări pentru un nivel de trai mai bun, persoanele vârstnice din ţara noastră sunt nevoite să apeleze la un camin pentru batrani în momentul în care au nevoie de ajutor pentru efectuarea activităţilor cotidiene. Pentru a primi tot sprijinul necesar dar şi pentru ca persoanele vârstnice să fie tratate cu respect, empatie şi multă dragoste este necesară apelarea la serviciile unui cămin pentru bătrâni care oferă condiţii premium. Persoanele vârstnice merită tot ceea ce este mai bun din toate punctele de vedere motiv pentru care nu trebuie făcut nici un fel de rabat în momentul în care vine vorba despre condiţiile de cazare sau de tratament existente în cadrul căminului pentru bătrâni.

Servicii premium pentru seniori pentru că aceştia să se poată bucura de o bătrâneţe frumoasă din toate punctele de vedere

În momentul în care ajungem bătrâni avem nevoie mai mult decât oricând de linişte, condiţii de cazare şi hrană cât mai bune, de un mediu curat din punct de vedere al igienei dar şi de un mediu plăcut pentru socializare. Toate aceste criterii nu pot fi întrunite întotdeauna în confortul locuinţei personale motiv pentru care aceste criterii sunt căutate în cadrul unui cămin pentru bătrâni. Acesta este destinaţia unui număr din ce în ce mai mare de seniori care rămaşi singuri aleg confortul oferit de către un cămin pentrru bătrâni.

Începând cu anul 2014, seniorcenter.ro oferă îngrijire şi recuperare medicală pentru seniorii care doresc să simtă din nou sentimentul unei familii. Pentru că această iniţiativă a fost primită foarte bine de către seniori, seniorcenter a continuat să se dezvolte pentru a putea oferi seniorilor cât mai multe soluţii pentru o ingrijire şi recuperare medicală la standarde calitative ireproşabile. Astfel, în  anul 2015 centrul se mută într-o locaţie mult mai încăpătoare pentru a putea satisface nevoile unui număr cât mai mare de seniori dar şi pentru a putea îmbunătăţi serviciile oferite. În anul 2016 se ia decizia de extindere a centrului ca urmare a cererii din ce în ce mai mare venită din partea seniorilor care doreau să îşi petreacă bătrâneţea în nişte condiții de cazare şi îngrijire premium. Astfel, ia naştere cel de-al doilea centru, într-o zonă exclusivistă. Pentru ca seniorii care sunt cazaţi în căminele de bătrâni seniorcenter.ro să fie transportaţi la nevoie în cele mai bune condiţii s-a luat decizia ca în anul 2017 să fie înfințat serviciul privat de ambulanţă. Datorită acestui demers seniorii se bucură şi de condiţii premium de transport, în cazul în care aceştia au nevoie de un astfel de serviciu. Începutul anului 2018 a venit cu o veste bună pentru persoanele vârstnice care aveau nevoie de serviciile oferite de către un cămin pentru bătrâni. Vestea bună consta în faptul că persoanele aflate în conducerea seniorcenter decid construirea unui nou centru de îngrijire şi recuperare medicală.Tot în anul 2018 este înfințat şi centrul geriatric. Menirea acestui centru este de a oferi tratament ambulatoriu sau consultaţii medicale în vederea stabilirii tratamentului care trebuie urmat de către seniorii care locuiesc în căminul de bătrâni. Din dorinţa de a oferi cele mai bune condiţii, conducerea căminului pentru bătrâni a decis că în anul 2019 să fie înfințat serviciul privat de ambulantță de urgenţă. Prin înfințarea acestui serviciu seniorii care locuiesc în căminul de bătrâni sunt transportaţi sub supraveghere medicală specializată pentru că aceştia să ajungă cu bine la destinaţie.

Toate căminele de bătrâni deţinute de către seniorcenter.ro beneficiază de următoarele dotări şi oferă următoarele servicii:

  • Cazare în condiţii reglementate la nivel european.
  • Servicii medicale şi recuperare medicală post – operatorie
  • Grupuri sanitare complet echipate pentru persoane vârstnice.
  • Televizor, cablu TV, internet
  • Sala de kinetoterapie.
  • Bucătărie proprie complet echipată.
  • Curăţătorie pentru haine.
  • Paturi confortabile.
  • Aer condiţionat.
  • Meniu diversificat.

Concluzii

Apelarea la serviciile oferite de către un cămin pentru bătrâni este o decizie bună pentru persoanele vârstnice care din diverse motive nu pot fi îngrijite de către membrii familiei. Pentru că decizia apelării la serviciile unui cămin pentru bătrâni să se dovedească a fi inspirată trebuie apelat doar la serviciile unui cămin pentru bătrâni care este capabil să ofere sentimentul de apartenenţa familială dar şi condiţii de cazare şi îngrijire la standarde europene. Având în vedere tot ceea ce oferă seniorcenter.ro dar şi modul în care se comportă personalul care lucrează în cadrul căminelor pentru bătrâni seniorcenter, aceste cămine reprezintă soluţia ideală pentru seniorii care doresc să se bucure de tot ceea ce le oferă bătrâneţea.

related posts

Modifică setările cookies