(P) Căruciorul pentru bebe, pe lista cumpărăturilor de realizat pe Nichiduță.ro


Varietatea modelelor de cărucioare existente astăzi în magazinele de profil încântă și în aceeași măsură îi fac pe părinți confuzi. Pentru că deja există criterii bine determinate privind alegerea lor, alături de preferințele pe care fiecare le are, această misiune se poate dovedi o reală provocare.

Tag-uri:

În întâmpinarea celor care doresc să aibă siguranța alegerii bine realizate vine magazinul online Nichiduță cu oferte variate, de la producători renumiți. Cărucioarele disponibile în cadrul acestuia se adresează tuturor bugetelor. Astfel, acolo unde preferințele sunt pentru ceva mai modest sau, din contra, pentru ceva mai pretențios, există și soluții. 

În general căruciorul va fi ales după stilul fiecăruia de viață, după zona în care locuiește, tipul mijloacelor de transport folosite, etc. 

Cărucioare pentru copii, de la Nichiduță

Primordiale sunt caracteristici precum confortul și siguranța oferite. În acest sens, este necesar ca acesta să înglobeze o serie de elemente, care sunt întocmai cu normele europene. Dintre modelele pe care le preferă astăzi părinții, renumite pentru siguranța oferită micuților, cele 3 în 1 sunt un punct de interes. Desigur, le sunt adăugate și beneficii extra prin acestea, de tipul protecției UV, a locului de depozitare pentru bagaje, suspensii și frâne eficiente. Atât acestea, cât și modelele 2 în 1 pot fi o alegere inspirată, cele alcătuite din scaun auto/ landou și cărucior.

Modelele sport sunt preferate pentru că sunt deosebit de practice, ușor de transportat și de utilizat. Roțile lor sunt mai mici decât modelul menționat anterior, ceea ce poate reprezenta un avantaj în anumite circumstanțe. Este o alegere inspirată pentru cei care locuiesc la oraș, acolo unde există pavele. Liniile propuse de brand-ul Chicco sau Coccolle pot fi o inspirație pentru părinți.

Pentru cei care sunt în căutarea unor cărucioare pentru gemeni sau tripleți, există de asemenea opțiuni în cadrul portofoliului Nichiduță. Iubim caruciorul ales când acesta se pliază pe nevoi indispensabile, de tipul confortului și a siguranței, dar și când prezintă și alte plusuri. Astfel, pe nichiduta.ro ofertele cuprind și cărucioare pentru doi sau trei bebeluși, după caz.

În funcție de preferințe, există cărucioare cu centură de siguranță în 3 sau 5 puncte de prindere. Cele în 5 puncte se adresează mai ales nou născuților, pe când cele în 3 puncte deja pot fi folosite de cei care au împlinit vârsta de 3 ani. 

Desigur că ofertele de la Nichiduță cuprind nu doar produse ce se axează pe partea de funcționalitate. Totodată acestea înglobează și o estetică pe măsură, adaptată trendurilor de actualitate și preferințelor variate. Acolo unde gusturile vizează simplitatea, există cărucioare care o îmbrățișează cu eleganță. Cărucioarele unisex sunt preferate de cei care doresc să realizeze o investiție de durată, într-un produs care să poată fi folosit și pentru următorii copii. 

Cât despre costuri, acestea variază în funcție de performanțele cărucioarelor, de brand-ul producător, dar și de caracteristicile propriu zise ale modelului ales. Prin raportare la acestea din urmă, la categoria în care se încadrează și la costurile aferente, cei interesați pot comanda căruciorul dorit simplu și rapid de pe nichiduta.ro. 

related posts