(P) Cauți cadoul perfect pentru un leu? Descoperă inspirație la 3gifts


Luna aceasta este dominată de zodia leu. Fie că vorbim despre un partener de viață loial, de o iubire pasională sau de un parteneriat de business, relația cu un leu nu este una ușoară.

Tag-uri:

Este complex, este clar regele junglei și al zodiacului, despre care se spune că este o fire generoasă precum soarele. Așadar, cadoul perfect, oricare ar fi, trebuie să denote că te-ai străduit și nu te-ai zgârcit nicicum.

Atunci când ai nevoie de inspirație și de cadouri inedite, atipice, preferă un eshop de nișă. Poți încerca 3gifts.ro să-ți fie sursă, mai cu seamă că aici vei găsi opțiuni variate și cadouri ce sparg tiparele clasicului. Chiar dacă pentru ea vei înghesui și un buchet de flori sau pentru el vei dărui și o sticlă de băutură, alegeri clasice de altfel, cum o faci și ce mai dăruiești pe lângă trebuie să fie ceva original cu care să cucerești atenția leului.

Cadouri amuzante

Nu în sensul în care îl vei lua în râs, căci nu va suporta prea bine o umilință publică, însă pentru a degaja puțin atmosfera, un cadou amuzant te poate scuti de prea multe eforturi. Vei găsi la 3gifts astfel de variante, de la breloc cu localizator de chei, cu led, pentru cei mai uituci din fire și până la puşculite Travel pentru cei aventuroşi și dornici de călătorii, există opțiuni interesante dintre care poți alege.

Rămâne desigur o necesitate să corelezi tipul de cadou cu personalitatea fiecăruia. Cadoul perfect este cel care are în spate și o poveste.

Cadouri pentru ea

De preferat să fie ceva sofisticat, pentru că personalitatea unei femei din zodia leu este princiară. Evită acel ceva cumpărat pe fugă, doar pentru că trebuie. Poate fi o cană în formă de obiectiv, pentru cea pasionată de fotografie sau un termos inspirat din această tematică. O geantă de plajă pentru cea care se pregătește de vacanță sau o oglindă cu led, cu efect de mărire, 4 în 1, ideală pentru pasionatele de make up sunt câteva idei cu care 3gifts te întâmpină.

Cadouri pentru el

Când vine vorba de un bărbat leu, vorbim despre o personalitate puternică, de o persoană activă și sociabilă, iubitoare de lux și de frumos. Îi place mai tot ce este de calitate, preparatele culinare sofisticate inclusiv. Pentru a surprinde un leu trebuie să te gândești la lux și răsfăț.

De la https://www.3gifts.ro/ poți alege un set cu accesorii pentru vin, atent selectate și împachetate elegant în cutie din lemn. Dar, în acest caz trebuie să fie vorba de un pasionat al licorii bahice, desigur, altfel nu are farmec. Regăsești de asemenea aici portofele din piele, căni cu sistem de auto-amestecare sau seturi din ceramică compuse din ulcior pentru țuică și 6 pahare, model cu Ciobănaș.

Verifică stocurile disponibile și comandă rapid! Ai livrare pe măsură, pentru a nu întârzia cu pregătirile; prețuri speciale, accesibile sunt bonusul aventurii tale pentru a găsi varianta perfectă de cadou.

related posts