(P) Cele mai bune idei de cadouri pe care le poți face cu diferite ocazii


În orice companie, angajațîi sunt extrem de importanți. De aceea, chiar și micile gesturi făcute de management contează pentru ei și le oferă nu doar o stare de bine, ci și senzația că într-adevăr sunt importanți.


Fiecare membru al echipei își are rolul lui în cadrul companiei, iar ocaziile să îi demonstrezi cât de mult contează muncă să în bunăstarea întregii firme și bunului mers al lucrurilor nu presupune decât atenție acordată pasiunilor și nevoilor pe care le are.

Deși coșurile cadou se oferă în special în preajma Sărbătorilor, fiecare ocazie poate fi un bună modalitate de a-l recompensă pe angajat, de a-l motiva și loializa, astfel încât să rămână cât mai mult timp în companie.

De aceea, am făcut o lista cu cele mai bune idei de cadouri, cu diverse ocazii, pe care angajatul și-ar dori să le primească de la management. Iată care sunt acestea:

Căsătoria

Stresul zilnic, dar mai ales cel cauzat de apropierea acestui eveniment își poate pune serios amprenta pe calitatea muncii. Număratul zilelor până la eveniment nu este o soluție, însă angajatorii le pot oferi celor din staff diverse cadouri care să îi ajute să se relaxeze.

Fie că vorbim despre un voucher la spa, un tichet de vacanță pentru luna de miere sau un coș cadou care să cuprindă produsele preferate, toate vor avea însemnătate pentru angajat. În plus, adaugă și o felicitare scrisă de mâna, contează foarte mult.

Ziua Copilului

E drept că nu trebuie să faci diferențe între angajați, însă nu le poți oferi și celor care nu au copii un astfel de cadou. Pe lângă ziua liberă, angajatului îi mai poți dărui bilete la film sau la o piesă de teatru, un coș cadou cu produse pentru copii sau, dacă sunt mai mulți, o petrecere pe cinste va fi o idee grozavă.

Ziua de naștere

O bună metodă de a celebra ziua de naștere a unui angajat este organizarea unei petreceri-surpriză, la care să nu lipsească un tort delicios, multe flori, dacă este femeie și un cadou simbolic. Spre exemplu, în cazul bărbaților, o bună idee de cadou corporate de ziua de naștere este un stilou sau o agenda personalizată. În cazul doamnelor și domnișoarelor, o bijuterie (un pandantiv, un lănțișor sau o pereche de cercei) va fi un cadou extrem de apreciat.

Cu ocazia sărbătorilor de peste an

De Paște sau de Crăciun, fiecare companie le oferă angajaților fie prime, fie diverse coșuri cadou. Spre exemplu, sunt o mulțime de cadouri de Crăciun online sub formă de coșuri, ce cuprind produse tradiționale sau internaționale, de la ciocolată și cafea, până la vinuri. 

În preajma sărbătorilor, și cei mici se așteaptă să primească cadouri de Moș Nicolae, iar angajatorii le pregătesc coșuri cu dulciuri, jucării și îmbrăcăminte, pe care le oferă la petrecerea special organizată pentru ei.

Cu ocazia avansării în funcție

Când un membru al echipei tale avansează în funcție, merită un cadou special. Cele mai multe cadouri business de acest tip cuprind seturi de instrumente de scris elegante sau daruri simbolice, precum diplome, trofee sau tricouri personalizate.

related posts

Modifică setările cookies