Pana unde merge dragostea unui tata? A inventat un aparat prin care vorbeste cu fiica lui moarta


Inca indurerat dupa moartea fiicei sale, un inginer din Statele Unite ale Americii sustine ca a gasit o cale prin care poate comunica simplu cu fiica lui decedata in urma cu 8 ani. Folosindu-se de cunostintele pe care le detine [...]


Inca indurerat dupa moartea fiicei sale, un inginer din Statele Unite ale Americii sustine ca a gasit o cale prin care poate comunica simplu cu fiica lui decedata in urma cu 8 ani.

Folosindu-se de cunostintele pe care le detine in domeniul ingineriei, barbatul a construit o serie de aparate care detecteaza undele electromagnetice si sustine ca a reusit cu ajutorul lor sa inregistreze momentul in care fiica lui ii spune “Te iubesc”.

Gary Galka a fost de-a dreptul devastat cand fiica lui si-a pierdut viata intr-un accident rutier teribil si inca de atunci sustine ca a inceput sa fie victima unor experiente paranormale.

Simteam ca fiica mea suna la usa, schimba programele TV, stinge si aprinde lumina. Au fost si zile in care fetele incepeau sa pregateasca masa si simteau cum brusc intra cineva in bucatarie“, a spus barbatul care locuieste in Conneticut alaturi de sotia si celelalte doua fiice ale sale.

Citeste si: Fotografia care I-A SALVAT VIATA. Diferenta dintre doua surori gemene, vizibila doar in aceasta imagine – FOTO

El adauga cum in alte situatii statea intins in pat si i se parea ca simte o greutate suplimentara pe saltea. Mai mult decat atat, adesea membrii familiei auzeau o voce care ii striga.

Convins ca fiica lui decedata incearca sa ii contacteze, Gary a inceput sa construiasca niste dispozitive prin intermediul carora sa poata vorbi cu fata lui.

Mel-Meter 8704 este inspirat de copila americanului si functioneaza impreuna cu o cutie a spiritelor, cum a numit-o Gary, care a inregistrat-o pe fata spunandu-i ca il iubeste.

Familia Galka sustine ca tine legatura in mod constant cu Mellisa si ca, desi nu au vazut-o niciodata, prezenta ei nu poate fi ignorata in interiorul caminului.

Citeste si: Are un IQ aproape la fel de mare ca cel al lui Albert Einstein! O fetita de 4 ani uimeste lumea stiintifica

Acum, barbatul construieste din ce in ce mai multe aparate pe care le vinde familiilor indurerate care isi doresc sa mai auda inca o data vocea persoanelor dragi pe care le-au pierdut. El a dezvoltat peste 30 de produse si spune ca desi este un om al bisericii si un credincios convins, nu poate sa ignore semnele pe care le primeste.

related posts

Modifică setările cookies