“Pe mine m-a nascut bunica”. Un caz inedit face senzatie in Statele Unite – VIDEO


Linda sirois, in varsta de 49 de ani, din Madawaska – SUA, a devenit mama si bunica in acelasi timp. Femeia a fost mama surogat pentru fiica ei, Angel Hebert, in varsta de 25 de ani, care suferea de o [...]


Linda sirois, in varsta de 49 de ani, din Madawaska – SUA, a devenit mama si bunica in acelasi timp. Femeia a fost mama surogat pentru fiica ei, Angel Hebert, in varsta de 25 de ani, care suferea de o boala de inima ce i-ar fi pus viata in pericol in cazul unei sarcini.

Linda Sirois a spus ca i-a propus in repetate randuri fiicei sale sa fie mama surogat, dar Angel Hebert a refuzat-o. In cele din urma insa, aceasta a acceptat propunerea mamei sale, informeaza Huffington Post.

Din punctul meu de vedere, totul a fost foarte simplu. am privit aceasta situatie ca si cum as fi avut grija de copil pentru cateva luni“, a declarat Linda Sirois.

Astfel, pe data de 13 august 2012, femeia a adus pe lume un baietel perfect sanatos, care cantarea in jur de 3.2 kilograme. Copilul a fost conceput cu ajutorul procedurii de fertilizare in vitro. Ovulele au fost recoltate de la Angel Hebert, iar spermatozoizii de la Brian Hebert, sotul fiicei sale, in varsta de 29 de ani, potrivit Gandul.

Bunica a mai adus pe lume patru copii si a declarat ca sarcina cu nepotul a fost cea mai usoara, pentru ca nu a avut greturi matinale sau alte simptome suparatoare. “a fost o experienta extraordinara”, a spus ea.

FOtO: Facebook // Linda sirois, angel Hebert si Brian Hebert

related posts

Modifică setările cookies