Pink, o mamica exemplu. Ce dieta a tinut si ce sport a facut pentru a slabi 25 de kilograme dupa nastere


Nonconformista cantareata a povestit cum a reusit sa slabeasca si sa-si recapete silueta dupa nasterea fiicei ei, Willow Sage, in iunie a anului 2011. Cunoscuta pentru excelenta ei forma fizica, Pink a recunoscut pentru revista “Cosmopolitan” ca s-a simtit “varza” dupa [...]


Nonconformista cantareata a povestit cum a reusit sa slabeasca si sa-si recapete silueta dupa nasterea fiicei ei, Willow Sage, in iunie a anului 2011.

Cunoscuta pentru excelenta ei forma fizica, Pink a recunoscut pentru revista “Cosmopolitan” ca s-a simtit “varza” dupa ce a nascut in iunie 2011. Vedeta a povestit revistei “Cosmopolitan” ca a reusit sa-si recupereze silueta dupa ce a adoptat o dieta vegetariana in cea mai mare parte a timpului.

Citeste si: Top 6 alimente care te ajuta sa slabesti sanatos dupa nastere

Pink a spus ca mananca ocazional pui si peste, dar ca uneori mananca si strict vegan, adica fara niciun produs de origine animala. Cantareata a mai declarat ca, pe langa dieta, a urmat si un program intens de exercitii fizice, cu o ora de cardio si o ora de yoga.

Pink, cunoscuta pentru corpul ei sculptural, spune ca kilogramele in plus cu care s-a ales dupa nastere au surprins-o. Vedeta, in varsta de 32 de ani a disparut din lumina reflectoarelor timp de un an, pentru a se dedica cresterii fiicei ei, dar acum spune ca este gata sa se intoarca pe scena.

Ma gandeam ca o sa ma simt ca o zeita. Asa te prostesc… ca n-o sa te simti niciodata mai feminina. In realitate ma simteam varza. Pana acum am fost preocupata sa fiu doar mamica si abia incep sa ma intorc la lumea reala. Am fost la studio si mi-am inregistrat noul album, asa ca acum totul pare ca isi revine la normal”, a spus Pink.

related posts