Poveste de Craciun. O scrisoare de la Mosul veche de 25 de ani este returnata expeditoarei


Micuta Amy Finlayson i-a scris o scrisoare lui Mos Craciun, pe care a lasat-o la semineu. Ea a mers la culcare, asemenea oricarui copil cuminte, increzatoare ca Mosul nu o va uita. Nu mare i-a fost mirarea cand a doua [...]


Micuta Amy Finlayson i-a scris o scrisoare lui Mos Craciun, pe care a lasat-o la semineu. Ea a mers la culcare, asemenea oricarui copil cuminte, increzatoare ca Mosul nu o va uita.

Nu mare i-a fost mirarea cand a doua zi a gasit sub brad exact cadoul pe care il ceruse, adica o casuta Sindy cu elemente de mobilier pe masura colectiei sale de papusi. Increzatoare. Amy s-a gandit ca Mosul nu are cum sa fi ratat scrisoarea ei, de unde si cadoul minunat pe care l-a primit.

Douazeci si sase de ani mai tarziu, doamna Finlayson, a reintrat in posesia biletului pe care l-a scris in urma cu multi ani, copila fiind. Actualul proprietar al locuintei in care traia fetita pe atunci a gasit randurile pline de speranta ale copilei si le-a returnat, cu toate ca timpul a trecut si femeia de acum nu mai crede in Mosul.

A fost o surpriza extraordinara sa regasesc scrisoarea“, a spus Amy, care are, la randul ei, o fiica.

Femeia le-a povestit jurnalistilor de la Dailymail ca isi aminteste perfect seara in care a compus randurile pentru Mosul si ca nu va uita niciodata bucuria pe care a simtit-o cand a vazut ca acesta i-a indeplinit dorinta si i-a adus o casuta Sindy in dar.

Toti copiii cer jucarii de Craciun, dar eu imi doream cu adevarat acel cadou, deci va dati seama cum m-am simtit cand am desfacut ambalajul si am vazut ce surpriza mi s-a pregatit. Atunci chiar am crezut ca scrisoarea mea a ajuns la Mosul si nu m-am gandit sa verfic daca mai este la semineu, unde o lasasem“, a adaugat Amy.

La vremea respectiva, doama Finlayson traia alaturi de parintii ei in Church Stretton, Shropshire, Marea Britanie. Cand a mai crescut, familia s-a mutat si a pierdut urma scrisorii buclucase.

Dupa atatia ani, actualul proprietar al casei a gasit bucata de hartie dintr-o intamplare, in momentul in care a inceput lucrarile pentru renovarea dormitorului sau.

Dupa lungi cautari, acesta i-a returnat femeii biletul.

Este minunat, mai ales ca fetita mea, Violet, este la varsta in care crede in Mosul si scrie, la randul ei, scrisori. I-am aratat dorintele mele de cand eram mica si a fost foarte amuzata“, a incheiat mamica.

related posts

Modifică setările cookies