Puterea se intoarce la parinti. Serviciul care controleaza telefonul copilului


O companie de telefonie mobila din Marea Britanie a creat un serviciu prin care parintii au controlul total asupra telefoanelor copiilor. Ei le pot citi mesajele, pot verifica cu cine vorbesc si le pot opri, oriunde s-ar afla micutii. De [...]


O companie de telefonie mobila din Marea Britanie a creat un serviciu prin care parintii au controlul total asupra telefoanelor copiilor. Ei le pot citi mesajele, pot verifica cu cine vorbesc si le pot opri, oriunde s-ar afla micutii.

De asemenea, parintii vor putea restrictiona accesul la internet sau la anumite pagini pe care le considera daunatoare pentru copiii lor, informeaza Daily Mail.

Pana acum, orice restrictie pe care parintii o aplicau pentru copiii lor putea fi efectuata doar de la telefonul respectiv. acum, acestia au posibilitatea sa faca acest lucru de pe o pagina de internet la care doar ei au acces.

Citeste si: Pro sau contra: Telefonul mobil este util pentru un copil?

Site-ul are legatura directa cu cartela telefonului iar un copil trebuie sa primeasca permisiunea parintelui chiar si pentru a adauga numarul unui alt prieten. Toate mesajele primite sau trimise de copil pot fi vizualizate de parinti, chiar daca acestea au fost sterse.

De asemenea, parintii pot seta telefonul sa se opreasca la anumite ore pentru a nu fi folosit. Aplicatia este destinata copiilor cu varste intre 8 si 16 ani, iar serviciul este disponibil in Marea Britanie pentru suma de 3.65 lire pe luna, potrivit Mediafax.

Asociatiile pentru controlul copiilor din Marea Britanie solicita tuturor retelelor de telefonie mobila sa introduca acest serviciu.

related posts

Modifică setările cookies