Raluca Zenga risipește zvonurile că ar fi divorțat de Walter Zenga. „Dumnezeu să ne aibă în pază”


Raluca Zenga a avut o intervenție pe rețelele sociale în care a lămurit lucrurile în ceea ce privește zvonul că ar fi divorțat de antrenorul italian Walter Zenga.


Presa din România i-a declarat divorțați în timpul pandemiei de coronavirus, motiv pentru Raluca Zenga (38 de ani) să reacționeze pe rețelele sociale. Ea și-a liniștit prietenii din România, dar și pe fanii de pe rețelele sociale: sunt separați, însă doar din cauza pandemiei de coronavirus.

Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți... vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiile de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge în Italia și, până la sfârșit de campionat, el nu a putut veni în Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă în pază”, a scris Raluca Zenga pe Instagram.

Zvonurile au pornit de la simpla constatare că Raluca și Walter nu mai apar împreună în fotografiile de pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Zenga (@ralucazenga.travels) on

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Soții Zenga locuiesc în Dubai de 9 ani, împreună cu cei doi copii ai lor, Samira și Walter Jr. Criza medicală i-a surprins pe soții Zenga pe continente diferite: ea în Dubai, el în Italia. 

Pandemia de coronavirus i-a dat peste cap și noua pasiune: călătoriile. Raluca Zenga obișnuia să viziteze câte o țară nouă în fiecare lună și să descrie experiența pe blogul ei de travel.

Fotografii: @ralucazenga.travels

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies