Rap in salonul de nasteri. Uite ce versuri face taticul fericit in cinstea sotiei lui


Nu exista moment mai frumos pentru un cuplu decat venirea pe lume a copilului mult asteptat. Fericiti, toti partenerii aleg sa-si arate incantarea fata de eveniment intr-un fel aparte, insa acestia chiar reusesc sa surprinda prin ingeniozitate. Un tatic din [...]


Nu exista moment mai frumos pentru un cuplu decat venirea pe lume a copilului mult asteptat. Fericiti, toti partenerii aleg sa-si arate incantarea fata de eveniment intr-un fel aparte, insa acestia chiar reusesc sa surprinda prin ingeniozitate.

Un tatic din Statele Unite ale Americii a decis sa-si scoata telefonul mobil in maternitate si sa compuna pe loc o melodie rap pentru a-si arata bucuria fata de venirea pe lume a primului lui copil.

Mamica se afla in salon, alaturi de o prietena, si ii pune negativul de pe un laptop, in timp ce barbatul glumeste si canta pe ritmuri sacadate cuvinte cheie legate de sarcina si nastere.

Dilatare, travaliu, contractii sau nastere sunt doar cativa termeni pe care barbatul alege sa-i pronunte, spre amuzamentul mamicii si a celeilalte femei aflate in salon.

Se pare ca Jay-Z a dat startul unei noi mode in randul taticilor americani, acestia compunand cantece in cinstea copiilor lor chiar de la locul ‘faptei”, adica din maternitate.

Sotul cantaretei Beyonce si tatal bebelusei Blue Ivy a compus o piesa imediat dupa nasterea micutei lui si s-a folosit de plansetul nou nascutei pentru a armoniza cantecul “Glory”. Astfel, fetita cuplului de aur al muzicii rap a devenit cea mai tanara persoana care a aparut in topul Billboard.

Ce zici de taticul din imagini? E talentat sau ba?

Sursa video: Perezitos

related posts

Modifică setările cookies