Rapper la doi ani. Asculta cum le da clasa micutul din imagini artistilor cunoscuti


Khaliyl Iloyi este un baietel de doi ani care provine dintr-o familie de artisti necunoscuti. Atat mamica lui, cat si tatal, fac parte din trupa de hip-hop Royal Priesthood si se pare ca talentul a fost mostenit de Khalil, dar [...]


Khaliyl Iloyi este un baietel de doi ani care provine dintr-o familie de artisti necunoscuti. Atat mamica lui, cat si tatal, fac parte din trupa de hip-hop Royal Priesthood si se pare ca talentul a fost mostenit de Khalil, dar si de fratele lui mai mare.

Imaginile publicate in luna noimebrie a anului 2011 pe YouTube au facut inconjurul lumii si au castigat peste 1 milion de vizualizari, internautii fiind uimiti de felul in care micutul simte ritmul si isi imita parintele.

Cu toate ca nu stie inca sa vorbeasca, el gangureste intr-o limba proprie si gesticuleaza asemenea oricarui rapper cunoscut. Incantat nevoie mare de colaborarea ad-hoc, nazdravanul completeaza perfect partea cantata de taticul lui si da o nota amuzanta si placuta melodiei.

Citeste si: Secretul din spatele acestei piese. Ce a ascuns Jay-Z in aceasta melodie pentru Beyonce

Parintii copilului sunt, la randul lor, cunoscuti in muzica underground. Mama lui incarca melodii pe internet sub numele Roucheon Iloyi, iar tatal lui promoveaza videoclipuri sub pseudonimul Smooflow. Impreuna, cei doi au un proiect numit Royal Priesthood.

Nici fratele mai mare al copilului nu se lasa mai prejos, Kieyen avand talent de compozitor si producand melodii cu toate ca nu este cu mult mai mare decat nazdravanul lui frate.

Asculta cum canta Khaliyl si Kieyen si spune-ne ce crezi despre ei in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies