Gafa unei companii care produce hainute pentru copii. Uite detaliul din reclamele colectiei


La Redoute, o companie frantuzeasca ce produce hainute pentru copii a dat de necaz recent, cand vizitatorii site-ului prin intermediul caruia firma isi promoveaza colectiile au remarcat un detaliu suspect in pozele de promovare. In fundalul imaginii principale a paginii [...]


La Redoute, o companie frantuzeasca ce produce hainute pentru copii a dat de necaz recent, cand vizitatorii site-ului prin intermediul caruia firma isi promoveaza colectiile au remarcat un detaliu suspect in pozele de promovare.

In fundalul imaginii principale a paginii de internet, in spatele a patru copii care se joaca si rad nevoie mare, un barbat dezbracat iese usor epuizat din apa.

Micutii poarta toti hainele din colectia de vara a companiei, pe cand barbatul apeleaza la costumul mamei naturi si pare preocupat doar de propria lui bunastare.

Citeste si: Uite cele mai scandaloase 9 reclame din trecut in care apar copii – GALERIE FOTO

Cu toate ca imaginea a trecut prin nenumarate filtre si prin programe de editare, reprezentantii companiei declara ca nimeni nu a observat detaliul minuscul si isi cer scuze pentru eroare.

De indata ce au primit constatarile parintilor scandalizati, ei au inlaturat imaginea si au publicat scuze oficiale:

La Redoute regreta publicarea pozei pe site si ia toate masurile pentru inlaturarea ei. Am optat sa stergem imaginea si inclusiv comentariile la adresa ei. Suntem constienti ca i-am jignit pe utilizatorii site-ului nostru si va asiguram ca situatia nu se va mai repeta.

Citeste si: Moda exagerata pentru copii. 7 trenduri care ar trebui sa dispara definitiv din garderoba micutului tau

Compania de hainute pentru copii este una dintre cele mai importante din Franta si are linii de comanda chiar si in Marea Britanie.

Cum ai reactiona daca ai observa ca vrei sa achitionezi articole vestimentare pentru copii si ti-ar aparea un barbat dezbracat pe fundal? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies