Cum promoveaza biserica anglicana planificarea sarcinii: Fecioara Maria, cu un test de sarcina in mana


Un afis publicitar din Noua Zeelanda surprinde reactia Fecioarei Maria in momentul in care observa ca testul de sarcina pe care tocmai l-a facut este pozitiv. Locuitorii zonei in care a aparut reclama considera ca metoda la care au apelat [...]


Un afis publicitar din Noua Zeelanda surprinde reactia Fecioarei Maria in momentul in care observa ca testul de sarcina pe care tocmai l-a facut este pozitiv. Locuitorii zonei in care a aparut reclama considera ca metoda la care au apelat oamenii bisericii este nepotrivita si nu ezita sa emita pareri negative in ceea ce o priveste.

Reclama a fost expusa in Auckland, Noua Zeelanda, de catre o biserica anglicana progresiva recunoscuta pentru reclamele indraznete prin care incearca sa atraga simpatia credinciosilor.

Parerile enoriasilor au fost surprinse de postul local de televiziune, 3 News, iar reactia nu este tocmai ce la care s-au asteptat preotii: reclama a fost catalogata de oameni drept scandaloasa si nepotrivita pentru a promova imaginea bisericii.

Citeste si: Reclama cu Dakota Fanning interzisa in Marea Britanie. Care este explicatia autoritatilor

Vicarul din St. Matthew-in-the-City si preotul Clay Nelson iau apararea acestei initiative si sustin ca reactia Fecioarei este una realista.

Indiferent de ceea ce se spune sau se crede, reactia la aflarea vestii a fost una puternica. Fecioara Maria era necasatorita, saraca si tanara. Faptul ca a ramas insarcinata avea sa-i schimbe viitorul pentru totdeauna“, a declarat barbatul.

Expunand realitatea prin intermediul acestei figuri biblice, reprezentantii bisericii spun ca urmaresc sa puna un mai mare accent pe adevarata insemnatate credintei si a simbolurilor religioase.

Daca folosim o metoda care ii face pe oameni sa se gandeasca la adevarata credinta – indiferent de cat de extravaganta este aceasta metoda – iar oamenii reactioneaza la ea, inseamna ca scopul nostru a fost atins“, a adaugat preotul.

Citeste si: Gemenii care au surprins lumea medicala: unul este alb, celalalt mulatru. Afla explicatia medicilor

Pentru a-i implica pe enoriasi in proiect, biserica le sugereaza sa intre pe propriul site si sa propuna texte potrivite pentru reclama.

Printre sugestii apar fraze ca: “Doamne, da-mi putere sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba”, “Sfanta Maica a Domnului! Ah, eu sunt aia” sau “Ce bine! Sper ca e fata”.

Cum ti se pare imaginea la care au apelat oamenii bisericii? Este ea scandaloasa si jignitoare? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies