Reunire cu distanțare la Castelul Windsor. Membrii Familiei Regale au stat la distanță unii de alții


Familia Regală a Marii Britanii s-a reunit la Castelul Windsor, însă membrii de vază ai Casei au stat la distanță unii de alții. Regina Elisabeta a II-a va petrece Crăciunul fără nepoți și strănepoți.


Regina Elisabeta a II-a i-a primit la Castelul Windsor pe Ducii de Cambridge, Kate și William, care au făcut o escală în comitatul Berkshire în timpul călătoriei lor prin țară cu trenul regal. Prințul Charles și soția sa, Camilla, Prințesa Anne, Prințul Edward și soția lui, Sophie, Contesă de Wessex, au întregit tabloul unei familii forțate de împrejurări să respecte măsurile de distanțare fizică impuse de Guvernul britanic.

Fiecare a stat la o distanță de doi metri față de cel de lângă, în timp ce familia a mulțumit voluntarilor și personalului din sănătate pentru munca depusă în timpul pandemiei de coronavirus. 

După plecarea Ducilor de Sussex, Harry și Meghan, care au renunțat la privilegiile vieții la Curte, Familia Regală a Marii Britanii este mai dezbinată ca niciodată din cauza pandemiei. 

Într-un comunicat oficial al Casei Regale se arată că Regina Elisabeta a II-a și soțul ei, Prințul Philip, vor petrece Crăciunul la Castelul Windsor. Nicio vorbă despre nepoți și strănepoți, care în această perioadă vor sta departe de evenimentele în familie cu mulți participanți.

Este pentru prima dată din 1998 când membrii de vază ai Casei Regale nu mai petrec sărbătorile în familie, la Windsor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

  • Reunire cu distanțare la Castelul Windsor. Membrii Familiei Regale au stat la distanță unii de alții

related posts

Modifică setările cookies