Salonul in care a nascut Beyonce valoreaza 1 milion $. Uite cum arata camera luxoasa


Nuante de bej si maro, pereti din mahon, patru televizoare cu plasma, boluri din cristal si o chicineta complet dotata. Acestea sunt elementele in care a invsetit Beyonce 1.3 milioane $ inainte de a naste la maternitatea Lennox Hill din [...]


Nuante de bej si maro, pereti din mahon, patru televizoare cu plasma, boluri din cristal si o chicineta complet dotata. Acestea sunt elementele in care a invsetit Beyonce 1.3 milioane $ inainte de a naste la maternitatea Lennox Hill din New York.

Daca fotografiile obtinute de TMZ sunt reale, atunci cuplul de aur al hip-hopului, Beyonce si Jay-Z, nu s-au jucat in momentul in care au investit in salonul viitoarei mamici.

Cantareata a avut parte de un tratament regesc in momentul in care a adus-o pe lume pe Blue Ivy si, conform jurnalistilor, a investit o multime de bani pentru a se bucura de lux pana in momentul externarii.

In urma cu o luna, angajatii spitalului au distrsu 6-8 camere si au creat doua saloane speciale platite in totalitate de familia Carter“, spune o sursa ziaristilor de peste ocean.

Citeste si: Primele imagini cu dormitorul fetitei lui Beyonce. Uite cum arata patutul in care va dormi Blue Ivy

Desigur, afirmatia nu a trecut neobservata, cei mai carcotasi facand comentarii legate de cine a incasat cecul buclucas si care sunt beneficiile pe care le-a obtinut de pe urma banilor.

In apararea cuplului celebru sare chiar primarul orasului New York, care spune:

Daca spitalul asigura ca va folosi de acum inainte incaperile pentru toti pacientii sai, nu cred ca ne confruntam cu o problema reala“.

Pentru a vedea mai multe imagini cu saloanele, da click aici si spune-ne ce parere ai.

related posts

Modifică setările cookies