(P) Protectia copilului tau incepe cu hainute impecabile


Deseori ne intrebam cum am putea sa ii protejam mai bine pe cei mici. Pielea lor este extrem de sensibila si de aceea de fiecare data cand le spalam hainutele trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt perfect clatite si [...]


Deseori ne intrebam cum am putea sa ii protejam mai bine pe cei mici. Pielea lor este extrem de sensibila si de aceea de fiecare data cand le spalam hainutele trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt perfect clatite si dezinfectate.Pentru a veni in intampinarea acestei provocari constante cu care toate mamicile se confrunta, Samsung iti vine in ajutor cu masina de spalat samsung ECO Bubble.

Inovatia tehnologica Eco Bubble oferita de Samsung asigura cea mai buna performanta de spalare din categoria sa. Utilizand aerul si apa pentru a dizolva detergentul, tehnologia Eco Bubble creeaza bule de curatare eficiente, incat detergentul este absorbit uniform de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spalare sigura si profunda.

Partea cea mai buna este ca ingeniozitatea tehnologiei Eco Bubble mentine o performanta superioara fara a fi necesara apa calda, pentru o economie de energie de pana la 70%. Multumita tehnologiei Eco Bubble, spalarea hainutelor celui mic este cu adevarat ecologica.

Datorita tehnologiei care transforma detergentul in bule de spuma, hainutele vor fi protejate mai mult timp, chiar si dupa multe spalari succesive. Bulele de spuma ofera garantia dizolvarii complete a particulelor de detergent, iar tu poti sa fii sigura ca pielea prichindelului tau este protejata.

Vestile bune nu se opres aici pentru ca Samsung vine in intampinarea ta cu o promotie – fiecare masina de spalat Samsung Eco Bubble achizitionata in perioada 18 iunie – 25 septembrie intra automat in tragerea la sorti pentru o tableta GALAXY Tab 2 7.0 WiFi pe zi.

Astfel, vei putea sa surprinzi fotografii pline de detalii vibrante si jucause cu cel mic in tinutele sale, la joaca, care cu siguranta vor fi o atractie pentru toti prietenii tai de pe retelele de socializare, pentru ca Eco Bubble te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp, pentru hainute impecabile.

Cu masina de spalat Eco Bubble de la Samsung, cel mic va fi mereu protejat si hainutele sale vor fi impecabile.

related posts

Modifică setările cookies