Scrisoarea de dragoste pe care Miley Cyrus i-a scris-o lui Liam Hemsworth de ziua lui te va topi


Miley Cyrus a stors niște lacrimi de la toate admiratoarele soțului ei cu o scrisoare de dragoste pe care i-a trimis-o duminică, de ziua lui.


Liam Hemsworth a împlinit 29 de ani duminică, iar Miley a marcat acest eveniment cu o scrisoare emoționantă pe care i-a transmis-o pe Instagram. Cântăreața i-a amintit lui Liam că în 2019 se împlinesc zece ani de când sunt  împreună, motiv pentru care pot să petreacă de două ori.

„Când te-am cunoscut aveai 19 ani. Azi ai 29. Mă gândeam că aș putea să împărtășesc câteva dintre lucrurile mele preferate despre omul meu preferat, în cinstea acestei zile speciale. Felul în care mă privești, în care te uiți la câinii noștri, la porcii noștri, la caii noștri, la pisicile și peștii noștri, felul în care te uiți la familia ta, la prietenii tăi, la străini, la viață, felul în care privești oceanul și felul în care ai mereu răbdare...”, și-a început Miley scrisoarea.

Artista a dezvăluit și aspecte din dormitorul celor doi, mărturisind că adoră cum își aruncă Liam hainele prin cameră.

Iubesc șosetele tale murdare aruncate pe podea, pentru că asta înseamnă că ești acasă (...) Iubesc să am un partener de spălat pe dinți și, când mi-e lene, mă-mi pieptene părul. Iubesc până și faptul că îmi distrugi tricoul preferat în mașina de spălat, pentru că având un iubit (o, Doamne, aproape că am uitat că ești soțul meu acum) care spală haine e cam cel mai tare lucru din lume”, a mai scris Miley.

Artista a postat chiar și o fotografie cu cei doi, făcută în 2009, anul în care s-au cunoscut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

În ciuda acestor cuvinte dulci, Miley Cyrus (26 de ani) și Liam Hemsworth (29 de ani) au avut și o perioadă în care au trăit separați. În 2012 s-au logodit și plănuiau nunta, însă în 2014 s-au despărțit. Au redevenit un cuplu în 2016, când și-au jurat ier credință unul altuia. 

În decembrie 2018, presa de peste Ocean a dezvăluit că Liam și Miley s-au căsătorit în secret, la casa lui Miley din Tennessee.

FULLSCREEN
Scrisoarea de dragoste pe care Miley Cyrus i-a scris-o lui Liam Hemsworth de ziua lui te va topi
  • /

related posts