Spectacolul vietii, in culori. Povestea Anei, fata cu pensula fermecata: “Pictez de dinainte de a ma naste”


Vede totul in culori, are pensula si acuarelele mereu pregatite pentru a da glas inspiratiei fara ca ora sau locul sa aiba importanta. Face parte din categoria adolescentilor talentati pentru care pictura este “un alt fel de a tine un [...]


Vede totul in culori, are pensula si acuarelele mereu pregatite pentru a da glas inspiratiei fara ca ora sau locul sa aiba importanta. Face parte din categoria adolescentilor talentati pentru care pictura este “un alt fel de a tine un jurnal”.

Este vorba despre Ana Constantinescu din Bucuresti, adolescenta pentru care joaca in culori e un mod de a trai. Parintii au descoperit repede talentul fetitei si au incurajat-o sa isi urmeze pasiunea.

Cu timpul si-a slefuit stilul prin cursuri nenumarate, cinci ani de studii de desen, pictura si modelaj in scoli private. Din clasa a-V-a, micuta Sisley (n.red. – Alfred Sisley este unul dintre cei mai importanti pictori impresionisti), asa cum a fost poreclita, a inceput sa isi expuna lucrarile in cadrul unor expozitii nationale. Acum se afla in cautarea unui stil personal, care sa o impuna in lumea artistilor.

Citeste mai multe pe www.stirileprotv.ro.

related posts

Modifică setările cookies