Stefan cel Mic, “baiatul cu voce de inger”, a povestit la Happy Hour cum i-a cucerit pe italieni


Dupa ce i-a emotionat pe italieni, Stefan cel Mic, supranumit “baiatul cu voce de inger”, care a cucerit Italia a povestit la Happy Hour cum a fost 11 saptamani pe drumuri care au dus la Roma, dar si cum a [...]


Dupa ce i-a emotionat pe italieni, Stefan cel Mic, supranumit “baiatul cu voce de inger”, care a cucerit Italia a povestit la Happy Hour cum a fost 11 saptamani pe drumuri care au dus la Roma, dar si cum a invatat italiana.

Parintii lui sunt mandri de zecile de premii pe care le-a castigat.

Stefan Atargovitoaie a emotionat Italia intreaga cu vocea lui fara egal. In tara tenorilor si a cantonetelor intonate cu suflet, baiatul de 11 ani din Iasi a castigat in urma cu o saptamana marele premiu la unul dintre cele mai importante concursuri muzicale pentru copii.

Dar pana sa ajunga aici, drumul lui n-a fost deloc usor. Timp de 10 saptamani, Stefan si mama lui au facut, practic, naveta pe drumul Iasi – Roma. Pana miercuri el mergea la scoala, iar joia cei doi se urcau in avion, isi faceau temele mai mult in aeroport sau in culisele spectacolului, apoi le trimiteau prin e-mail.

Timp de 11 editii, profesoara lui, Mirela Fugaru, a invatat si a pregatit cu Stefan mai multe piese in italiana. Iar asta a impresionat juriul cu prisosinta.

La Colegiul National de Arta Octavian Bancila din Iasi, Stefan studiaza canto si pianul. Pe langa cursuri, baiatul venea mereu la Bucuresti ca sa ia lectii de canto cu Mirela Fugaru si cu regretatul Cornel Fugaru. Tatal lui Stefan i-a improvizat chiar un pat in masina, ca sa nu ajunga frant de oboseala la lectii.

Din 2008 pana acum, Stefan a castigat nu mai putin de 60 de premii la concursuri nationale si internationale, conform site-ului StirileProTv.

related posts

Modifică setările cookies