Te visezi mamica? Bea lapte integral si mananca inghetata


I-am tot auzit pe cercetatori spunandu-ne ca lactatele degresate nu fac bine pentru fertilitate. Iata ca avem si un studiu graitor in acest sens. Daca ne gandim la familie, ar trebui sa renuntam la laptele degresat sau la iaurtul cu [...]

Tag-uri: #grasimi #lactate

I-am tot auzit pe cercetatori spunandu-ne ca lactatele degresate nu fac bine pentru fertilitate. Iata ca avem si un studiu graitor in acest sens.

Daca ne gandim la familie, ar trebui sa renuntam la laptele degresat sau la iaurtul cu 0% grasime, sustin cercetatorii din SUA. Aviz celor care ar vrea sa si slabeasca, sa si devina mame.

Cercetatorii din America au gasit o legatura intre toate lactatele degresate pentru care optam deseori si riscul crescut de infertilitate, din cauza lipsei ovulatiei – asa numita infertilitate anovulatorie.

Sfatul celor care au initiat cercetarea: “sa inlocuiasca lactatele degresate cu cele bogate in grasimi – sa bea lapte gras si sa consume, de pilda, inghetata, in loc de iaurt. Totusi, este important sa ramana la acelasi nivel caloric si sa micsoreze consumul total de grasimi saturate, pentru o sanatate buna”, considera autorii.

Citeste mai multe despre lactatele degresate si fertilitate pe www.csid.ro.

related posts

Modifică setările cookies