Teatru de papusi si ateliere de creatie la Palatul Mogosoaia in weekendul 17-18 septembrie


Bucurestenii sunt invitati la un concert deosebit in sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia. Micutii sunt asteptati si ei la teatru de papusi si ateliere de creatie. In zilele de sambata si duminica (17 si 18 septembrie), Palatul Mogosoaia propune copiilor [...]


Bucurestenii sunt invitati la un concert deosebit in sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia. Micutii sunt asteptati si ei la teatru de papusi si ateliere de creatie.

In zilele de sambata si duminica (17 si 18 septembrie), Palatul Mogosoaia propune copiilor spectacole gratuite de teatru de papusi si invitatii la ateliere de creatie.

In cadrul atelierului de creatie este invitata Raluca Ghideanu, artist plastic, care ii va incuraja pe copii sa experimenteze diverse tehnici artistice.

Pentru teatrul de papusi a fost invitata trupa Muschetarii, prin intermediul careia copiii vor patrunde in lumea fascinanta a povestilor in care se vor intalni personaje favorite din universul animalelor, cu printi si printese.

Sonoritati istorice romanesti vor rasuna in interpretari semnate de Studioul de muzica veche, unul dintre cele mai valoroase ansambluri de gen romanesti. Concertul este inclus in cadrul Stagiunii «Muzica la Palatele Brancovenesti» – editia a III a si este organizat de Centrul Cultural Palatele Brancovenesti.

Pentru concertele de la Palatul Mogosoaia, optional, se va asigura transport de la Piata Chibrit, statia de metrou 1 mai, pretul unei calatorii dus-intors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Bilet intrare in muzeu: 5 lei (2 lei – pret redus).

Program teatru de papusi si ateliere de creatie:

Data Spectacol Ora
Sambata, 17 septembrie teatru de papusi 14:30 – 15:30
Duminica, 18 septembrie ateliere de creatie 11:00 – 14:00
Duminica, 18 septembrie teatru de papusi 11:30 – 12:30

related posts

Modifică setările cookies