Top 5 cele mai “enervante” vedete-mamici ale anului 2011


Chiar daca topul este intitulat sugestiv “cele mai enervante mame ale anului 2011″, vedetele care ocupa locurile fruntase nu pot fi acuzate de practici parintesti necorespunzatoare, ci doar de expunere exagerata in presa. O parte dintre numele pe care urmeaza [...]


Chiar daca topul este intitulat sugestiv “cele mai enervante mame ale anului 2011″, vedetele care ocupa locurile fruntase nu pot fi acuzate de practici parintesti necorespunzatoare, ci doar de expunere exagerata in presa.

O parte dintre numele pe care urmeaza sa le citesti in top sunt chiar un exemplu pentru femeile de pretutindeni, ele reusind sa imbine cu succes viata de familie si cariera.

Cu toate acestea, faptul ca nu a existat zi in care sa nu apara in presa, la televizor sau pe site-urile de specialitate i-a cam enervat pe cei de la Shine.

1. Kris Jenner

Aceasta mama celebra da un nou sens termenului “mult”. De cand cu divortul lui Kim si, mai nou, cu declaratiile socante ale fostei bone a copiilor Kardashian, mama Kris a aparut chiar mai mult decat de obicei in fata publicului. Desigur, motivele supra expunerii ei sunt cei sase copii nu foarte cuminti, insa acest fapt nu o gratiaza.

 

 

2. Victoria Beckham

Nimeni nu poate nega ca Victoria este o mamica stilata, dar plimbarile repetate pe tocuri de doisprezece centimetri cu micuta Harper in brate nu-i fac mare cinste. Rareori vedeta a fost vazuta impingand un carucior, iar bucuria venirii pe lume a fetitei ei superbe a fost, aparent, inexistenta.

 

 

3. Katie Holmes

Da, Suri este un copil cunoscut pretutindeni, care atrage atentia prin hainutele pe care le poarta, dar ce fel de mamica ii permite unui copil de cinci ani sa mearga pe tocuri? In plus, daca este suficient de frig ca tu, ca mamica, sa porti cizme si geci cu blanita, este foarte posibil ca si copilul sa resimta frigul pe care il resimti tu.

 

 

4. Taylor Armstrong

Vedeta reality show-ului The Real Housewife of Beverly Hills a trecut printr-o perioada destul de dificila, iar copiii ei nu au scapat de drame si crize. Poate ca anul acesta, micutii nu vor mai fi supusi unui stres inutil din partea mamicii lor.

 

 

 

5. Angelina Jolie

Este frumoasa, talentata, are un sot care o sprijina si familie numeroasa si foarte frumoasa. Ce-i drept, ea face parte din top doar pentru ca starneste invidii.
 

 

Ce parere ai despre mamicile enervante ale anului trecut? Esti de acord cu propunerile sau ai mai adauga cateva nume listei? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies