Top 5 gradinite particulare accesibile in Iasi


Micutul tau a implinit varsta potrivita sa mearga la gradinita si sa se distreze alaturi de alti copii? E bine sa te interesezi din timp ce locuri libere mai sunt la gradinitele din oras si cat te va costa, in [...]


Micutul tau a implinit varsta potrivita sa mearga la gradinita si sa se distreze alaturi de alti copii? E bine sa te interesezi din timp ce locuri libere mai sunt la gradinitele din oras si cat te va costa, in fiecare luna, educatia lui.

Pentru a le usura cautarea parintilor din Iasi am facut un top al gradinitelor particulare accesibile de la ei din oras.

1. Gradinita Kitty

Micii aventurieri, care trec pragul gradinitei Kitty, vor primi tot sprijinul pentru a invata primii pasi in viata. Isi vor face prieteni noi si vor dobandi primele notiuni despre limba, arta, sport si matematica. Picii invata limba engleza cu ajutorul unui profesor atestat si optional, se pot inscrie la cursuri de dans, arte martiale, inot sau teatru. Gradinita are si un sistem performant de supraveghere video, cu ajutorul caruia parintii il pot vedea oricand pe cel mic, la ore.

Tarife:
Program normal (7:30 – 13:00) – 380 RON/lună + 2,7 RON/ zi micul dejun
Program prelungit (7:30 – 17:00) – 480 RON/lună + 11.5 RON/ zi pentru mic dejun, pranz, gustare

Site: http://www.gradinitakitty.ro/despre_noi.html
Adresa: Str. Gh. Doja, nr. 10, Iasi

2. Gradinita Ioana

Gradinita Ioana este una dintre primele institutii particulare de invatamant prescolar, infiintate in Iasi. Pe portile ei au intrat primii copii in 1991. De atunci, gradinita se lauda cu programe distractive si educative de cea mai buna calitate pentru cei mici. Daca pustiu tau a implinit deja 2 ani, il poti aduce aici. Va studia engleza intensiv si va putea face cursuri optionale de dans modern, balet, gimnastica, sah, pictura, modelaj, germana sau franceza. Vara, copiii pot pleca in tabere alaturi de colegii lor.

Tarife:
Program scurt (07.30 – 13.30) – 450 RON/luna
Program prelungit (07.30 – 18.30) – 550 RON/luna
In taxa nu sunt incluse si mesele copiilor. Micul dejun costa 2.5 RON/zi, iar pranzul 8 RON/zi

Site: http://www.gradinitaioana.ro/
Adresa: Gradinita Ioana are doua sedii.
Sediul vechi- Str. Sarariei, nr. 128A, Iasi
Sediul nou – Aleea Domenii, nr. 1, Iasi

3. Gradinita Lorelay

E o gradinita vesela si colorata, care le ofera micutilor locul ideal pentru a se juca, a invata si a creste impreuna. Copiii studiaza aici limba engleza, iar in orele libere merg la teatru, circ, in parc, la Gradina Botanica, la muzee sau la concursuri pentru copii. Parintii care vor sa il aiba mereu sub supraveghere pe cel mic il pot urmari cu ajutorul sistemului video on-line.

Tarife:
Program normal (7.30-13.00) – 450 RON/luna
Program prelungit (7.30-18.0) – 550 RON/luna
In taxa nu sunt incluse si mesele – 12 RON/zi
Nu se percep taxe suplimentare pentru: înscriere, cursul de limba engleză şi două activităţi opţionale.

Site: http://www.lorelayclub.ro/despre.html
Adresa: str. Prof. Emil Honoriu, nr. 2A, Iasi

4. Gradinita Iris

Misiunea celor de la gradinita Iris este sa le cultive copiilor entuziasmul de a invata, libertatea de exprimare, curiozitatea, spontaneitatea, spiritul de initiativa, spiritul de echipa si fair-play-ul. Gradinita ii intampina pe cei mici intr-o locatie moderna si primitoare, unde se vor simti la fel de bine ca acasa. Din aceasta toamna, engleza va fi predata in fiecare zi, astfel incat piticii sa invete mai repede sa se exprime fluent in aceasta limba straina. Il poti inscrie pe copil si la cursurile optionale de sah, dans modern si de societate, limbi straine, muzica si pian. Gradinita este dotata cu 7 camere de supraveghere care va permit sa il vedeti pe micut in orice moment al zilei.

Tarife:
Program 7.30-12.30 – 500 RON/luna
Program 7.30-16.00 – 550 RON/luna
Program 7.30-18.30 – 600 RON/luna
In taxa nu este inclus si pretul meselor.

Site: http://www.gradinitairis.ro/index.html
Adresa: Str. Lipovana, nr. 27, Iasi

5. Gradinita Casuta Zanelor

Un taram de basm, in care copiii sunt incurajati sa viseze, sa aiba incredere in ceea ce simt si sa-si transforme visele in povestea lor de viata. Asa se descrie Gradinita Casuta Zanelor. Educatorii de aici vor avea grija ca puiul tau sa se simta iubit si sa fie indrumat sa invete usor. Cu ajutorul baghetelor si formulelor magice, Zanele ii pregatesc pe copii in fiecare zi. Micutii pot face cursuri optionale de limba engleza, limba franceza, curs de bucatarie – Micul Bucatar, dans, pictura, teatru.

Tarife:
Program scurt (8.00 – 12.00) – 550 RON/luna
Program mediu (8.00 – 13.30)- 550 RON/luna
Program prelungit ( 8.00 – 18.00) – 650 RON/luna
In taxa nu sunt incluse tarifele pentru mese: mic dejun – 4 RON/zi si pranz+gustare – 9 RON/zi.

Site: http://www.gradinitazanelor.ro/
Adresa: Str. Vasile Lupu, nr. 19, Iasi

Nota: Toate informatiile au fost preluate de pe website-urile gradinitelor.

related posts

Modifică setările cookies