Top 5 gradinite particulare accesibile in Ploiesti


O gradinita unde copilul tau sa faca multa miscare in aer liber, una unde sa studieze intensiv limbi straine sau una unde tarifele sa fie accesibile? Indiferent ce iti doresti, cu siguranta vei gasi si o institutie potrivita unde sa [...]


O gradinita unde copilul tau sa faca multa miscare in aer liber, una unde sa studieze intensiv limbi straine sau una unde tarifele sa fie accesibile? Indiferent ce iti doresti, cu siguranta vei gasi si o institutie potrivita unde sa il inscrii pe cel mic.

Noi te ajutam cu o lista a gradinitelor particulare din Ploiesti.

1. Gradinita Piscotel

Piticii de aici se pot considera copii model in adevaratul sens al cuvantului. La Gradinita Piscotel pot face, printre activitatile optionale, si cursuri de modeling. In plus, parintii pot opta pentru cursuri de dans, engleza sau germana. Gradinita isi doreste sa descopere adevaratul talent care se ascunde in copilul tau, sa il incurajeze, sa il valorifice, sa il ajute sa creasca armonios.

Tarife:
Taxele sunt cuprinse intre 350 si 620 RON/luna, in functie de programul ales.
Program scurt -7.00 -13.00
Program scurt cu masa de pranz – 7.00 -14.00
Program prelungit 7.00 -18.00
In taxa sunt incluse si mesele, activitati zilnice in limba engleza, activitati saptamanale de limba germana, modeling, dans modern, program de odihna.

Site: http://www.gradinitaploiesti.ro/index.html
Adresa: Str. Domnişori , Nr.7

2. Gradinita Ariel

Toti copiii sunt la fel de frumosi si destepti si toti merita acelasi grad de atentie, cred cei de la Gradinita Ariel. Aici, cei mici vor găsi un loc plin de iubire, caldura si motivare, unde vor fi educati de profesionisti. Activitatile obligatorii din fiecare zi sunt completate cu unele optionale, pe care le poti alege pentru piciul tau: cursuri de desen, pictura, limba engleza, calculator, religie, dans.

Tarife:
Program normal fara pranz (8.00 – 13.00)- 370 RON/luna
Program normal cu pranz (8.00 – 14.00) – 400 RON/luna
Program prelungit (8.00-18.00) – 470 RON/luna

Site: http://www.gradinita-ariel.ro/
Adresa: Str. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, Nr. 2A

3. Gradinita Ducky Duck

La Ducky Duck sunt educati bobocei de nota 10. Asa se lauda gradinita care isi propune sa ii implice permanent pe cei mici in activitati recreative, artistice si sociale. Gradinita este deschisa pe tot parcursul anului si organizeaza pentru cei mici, in timpul liber, plimbari la teatrul de papusi, la expozitii, sarbatorirea zilelor de nastere si serbari anuale. Optional, poti sa alegi pentru cel mic cursuri de inot si baschet. Daca iti faci griji pentru ca nu il ai mereu aproape pe pitic, poti sa il urmaresti prin sistemul de supraveghere video care este in dotarea gradinitei.

Tarife:
Taxele lunare sunt cuprinse intre 400750 RON in functie de programul ales.
Program scurt – 7.45-13.00
Program prelungit – 7.45-17.30
In taxa sunt incluse mesele, activitati zilnice de limba engleza, activitati saptamanale de limba germana, teatru si dansuri, eco arta.

Site: http://www.duckyduck.ro/main.html
Adresa: Str. Fortunei, Nr. 21 (langa Politia Municipala)

4. Gradinita Casuta cu Povesti

Aici ar putea fi casa unde copilul tau sa prinda aripi pentru viitor. Nu aveti de ce sa va faceti griji cand il lasati pe cel mic dimineata la gradinita. Va fi pe maini bune la Casuta cu Povesti. Oriunde esti, poti fi alaturi de copilul tau prin intermediul sistemului de supraveghere cu camere video, care iti arata ce face puiul tau la gradinita. Nu iti face griji nici in privinta meniului de aici! Mancarea traditional romaneasca se bazeaza pe meniuri special pregatite pentru copii, iar gustarile sunt compuse din fructe, iaurturi si prajituri facute in casa. Cei mici pot face optional cursuri de limba germana, limba engleza, chitara, origami, aikido sau dans. Pe timpul iernii pot invata sa patineze, iar vara sa inoate.

Tarife:
Progam scurt (8.00-12.00) – 400 RON/luna
Program prelungit (8.00-17.00) – 750 RON/luna
In taxa sunt incluse mesele si gustarile, rechizitele, materialele necesare desfasurarii activitatii zilnice, optionalele si transportul de dimineata.

Site: http://www.gradinitacupovesti.ro/index
Adresa: Str. Sculptori, nr. 18

5. Gradinita Angels

Gradinita Angels ii asteapta pe pici in fiecare zi intru-un sediu nou, cu sali de clasa luminoase. Curtea e amenajata ca un loc de joaca adevarat, cu tobogane, leagane, balansoare, biciclete si triciclete, iar vara se adauga si piscine potrivite pentru varsta fiecarui copil. Cei mici sunt educati cu dragoste si supravegheati cu atentie. Micutii invata aici limba engleza, primele notiuni despre calculator, participa la ateliere de pictura si teatru, la cluburi cu activitati distractive (Micul gospodar, Clubul curiosilor). Suplimentar il poti inscrie pe cel mic si la cursuri de muzica, limba engelza sau germana intensiv, origami, dans. Gradinita este dotata cu camere de supraveghere video si are si un program “Before and After School”, in cadrul caruia copiii care merg la scoala pot sa isi faca temele si sa participe la cursuri de limbi straine.

Tarife:
Program 7.30-17.30 – 950 RON/luna
In taxa sunt incluse mesele copiilor si transportul.

Site: www.gradinitaangels.ro
Adresa: Paulesti, zona Durlescu (in spatele restaurantului)

NOTA: Toate informatiile au fost preluate de pe website-urile gradinitelor.

related posts

Modifică setările cookies