Un actor din Avengers vrea să plătească o pensie alimentară mai mică din cauza noului coronavirus


Pandemia de coronavirus lovește puternic în veniturile actorilor de la Hollywood. Jeremy Renner, pe care îl știți din seria Avengers (Hawkeye), a cerut în instanță reducerea obligațiilor pe care le are față de fiica lui.


Jeremy Renner a depus o cerere la tribunal prin care solicită reducerea cuantumului pensiei alimentare. Actorul, care a divorțat de soția sa în 2014, are o fiică de 7 ani cu fosta parteneră de viață.

În documentele depuse la dosar, citate de publicația Us Weekly, starul declară că pandemia de coronavirus îi va afecta serios veniturile în acest an, motiv pentru care și contribuția sa ar trebui să scadă.

Am prognozat că veniturile mele vor fi considerabil mai mici în acest an. Am avut ceva de lucru, dar, cu toate acestea, odată cu apariția epidemiei de coronavirus, industria de film și de televiziune a luat o pauză pe termen nelimitat și este de așteptat ca cele mai multe dintre producții să nu se reia până la sfârșitul acestui an. Mai mult, proiectele pe care le-am avut anterior, pentru a filma în acest an, sunt fie anulate, fie amânate”, notează sursa citată.

Jeremy Renner, fosta soție și fiica lor. FOTO: Profimediaimages.ro

În prezent, Jeremy Renner are o avere estimată la 50 de milioane de dolari, cei mai mulți bani provenind din rolurile pe care le-a avut în seria Avengers.

Actorul s-a căsătorit cu modelul Sonni Pachenco în ianuarie 2014. În martie 2013 se născuse deja fiica lor, Ava Berlin, însă cei doi au decis să se despartă în decembrie 2014.

Sonni Pachenco a cerut pensie alimentară și custodia exclusivă a copilului. Actorul a depus o cerere similară, iar cazul încă se judecă.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/wall.alphacoders.com

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Mira

related posts

Modifică setările cookies