Un copil roman a cucerit Italia.”Baiatul cu chip de inger”, castigatorul unui celebru concurs de canto – VIDEO


Stefan Atargovitoaie a castigat concursul “Ti lascio una canzone” din Italia, ajuns la cea de-a cincea editie si transmis de postul Rai Uno. Baiatul a interpretat in faza finala a competitie piesa “Profeta Non Saro”. Italienii l-au indragit inca de [...]


Stefan Atargovitoaie a castigat concursul “Ti lascio una canzone” din Italia, ajuns la cea de-a cincea editie si transmis de postul Rai Uno.

Baiatul a interpretat in faza finala a competitie piesa “Profeta Non Saro”. Italienii l-au indragit inca de la prima aparite si l-au poreclit “baiatul cu chip de inger”.

Micul roman cu voce de aur, este elev al Colegiului National de Arte “Octav Bancila”, din Iasi, clasa de pian. Stefan a castigat mai multe concursuri de interpretare, iar anul acesta a obtinut recunoasterea in Italia, dupa ce a primit trofeul “San Remo Junior”.

Anul trecut, Madalina Lefter, o adolescenta de 13 ani tot din Iasi, a castigat premiul juriului, la aceeasi emisiune. Recompensa i-a adus concurentei un contract de colaborare cu Rai Uno.

related posts

Modifică setările cookies