Vedete care au ales sa nasca natural. Cine sunt celebritatile care au ales aceasta varianta pentru a deveni mame


In urma cu cateva zile, Mila Kunis a adus pe lume o fetita, frumoasa actrita alegand sa nasca in mod natural. Pe lista celor care au ales aceasta varianta, se afla si alte celebritati de la Hollywood.


"Ne-am uitat la cateva documentare si am decis ca asta vreau sa fac. Le-am spus celor de la spital ca asta e decizia mea si ca voi naste natural daca nu apare o problema majora. Imi doresc asta, vreau sa nasc natural", declara Mila Kunis in urma cu cateva saptamani. 

Jessica Alba a adus-o pe lume pe Honor in urma unei nasteri naturale. "Contractiile nu au fost atat de rele, iar sentimentele pe care le ai atunci cand impingi apoi iti vezi copilul sunt incredibile", a marturisit actrita in 2009. 

Idina Menzel a refuzat medicamentatia pentru calmarea durerilor in 2009, atunci cand l-a nascut pe Walker, sotul ei marturisind ca este "o razboinica".

Miranda Kerr a creat o serie de controverse in 2012, atunci cand a marturisit motivul pentru care a refuzat epidurala cand l-a nascut pe Flynn. "Am urmarit mai multe clipuri si am observat ca bebelusii nascuti fara epidurala sunt mult mai activi. Am vrut sa-i ofer ce este mai bun inca de la inceput", a explicat modelul pentru Harper's Bazaar UK. 

In 2012, Gisele Bundchen s-a folosit de blog pentru a promova drepturile femeilor care refuza medicamentele in timpul travaliului, postarea fiind publicata dupa ce Consiliului Regional de Medicina din Rio de Janeiro le-au interzis medicilor sa participe la nasterile la domiciliu. "Am avut oportunitatea sa nasc natural si a fost una dintre cele mai impresionante experiente de viata", a marturisit modelul.  

Kate Middleton a refuzat sa ia medicamente pentru durere in timpul travaliului de 11 ore pe care l-a avut la nasterea naturala a Printului George. 

  • Vedete care au ales sa nasca natural. Cine sunt celebritatile care au ales aceasta varianta pentru a deveni mame

related posts

Modifică setările cookies