Versace deschide magazin pentru copii in Milano. Uite cum arata cel mai luxos magazin pentru copii


Vesti bune pentru parintii care aleg hainute de firma pentru copiii lor. Versace a deschis de curand un magazin imens in Milano, iar tot vizitatorii de pana acum au ramas placut impresionanti de modul in care arata noul sediu. Magazinul [...]


Vesti bune pentru parintii care aleg hainute de firma pentru copiii lor. Versace a deschis de curand un magazin imens in Milano, iar tot vizitatorii de pana acum au ramas placut impresionanti de modul in care arata noul sediu.

Magazinul de 170 de metri patrati numit Young Versace este colorat in lila si alb, atat peretii cat si podeaua potrivindu-se si imbinandu-se perfect cu desenul unei Medusa imense pozitionate pe zidurile constructiei. Drept elemente de design, arhitectii au ales acadele imense galbene si mov pentru a-i atrage pe cei mici.

Piesa de rezistenta a magazinului este centrul acestuia, care contine o constructie din scaune situate in cerc, pe care micutii se pot aseza, se pot juca in timp ce parintii lor fac cumparaturi si le pot cere ajutorul vanzatorilor.

In ceea ce priveste oferta Versace, magazinul ofera biberoane incrustate cu cristale Swarowski, accesorii animal print, rochii luxoase de printesa, costume si fracuri, dar si alte piese miniaturale special create pentru copii.

Colectia Pitti Immagine Bimbo care poate fi gasita in locatia luxoasa a fost lansata in luna iunie a acestui an si se numara printre primele linii haute couture pentru pici. Din aceeasi categorie selecta mai fac parte si doua colectii de la Christian Dior si Burberry.

Ce parere ai depsre magazinul Young Versace? Spune-ne ce crezi in sectiunea de comentarii.

Sursa Foto: TrendHunter

related posts

Modifică setările cookies