ZIUA COPILULUI: Castelul Bran devine Castelul Copiilor pe 1 Iunie 2014


ZIUA COPILULUI – Copiii se vor bucura, pe 1 Iunie 2014, de jocuri medievale, de ateliere de creatie si de alte activitati culturale care vor fi organizate atat in interiorul Castelului Bran, cat si in Parcul Regal. Castelul BRAN – [...]


ZIUA COPILULUI – Copiii se vor bucura, pe 1 Iunie 2014, de jocuri medievale, de ateliere de creatie si de alte activitati culturale care vor fi organizate atat in interiorul Castelului Bran, cat si in Parcul Regal.

Castelul BRAN – Castel al copiilor de ZIUA COPILULUI, 1 Iunie 2014

Respectand traditia de ZIUA COPILULUI, alaturi de copiii Principesei Ileana, Maria Magdalena Holzhausen, Elisabeth Sandhofer si Alexandra Baillou, Castelul Bran va deveni un loc exclusiv al celor mici pe 1 iunie 2014.

Citeste si: 1 Iunie, ZIUA COPILULUI: 10 torturi de poveste pentru micutul tau

De 1 Iunie 2014, copiii sunt asteptati sa treaca pragul castelului, in regim de gratuitate, in intervalul orar 09.00 – 18.00, pentru a lua parte la petrecerea medievala ce se va desfasura In Parcul Regal si care va cuprinde ateliere tematice, turnir, pavilionul medieval, atelier de tir cu arcul, atelier de lupta cu spada si scutul, atelier de pictura pe sticla si pe lemn, atelier de olarit si ceramica medievala, atelier de papusi si broderie, atelier de spade din lemn si atelier de jucarii din lemn, scrie Mediafax.

Regina Maria a Romaniei, lansare de carte la Castelul Bran de ZIUA COPILULUI

In intervalul orar 11.30 – 12.30 va avea loc lansarea cartii “De coada cometei“, poveste scrisa de regina Maria a Romaniei. Ilustratiile cartii au fost realizate de elevi ai Liceului de Arta din Sibiu.

Citeste si: ZIUA COPILULUI: 5 idei pentru ca ziua de 1 Iunie sa fie perfecta pentru copilul tau

La ora 14.30, cei mici pot urmari, in Parcul Regal, o reprezentatie a teatrului de papusi “Strada” din Brasov.

related posts

Modifică setările cookies