3 tipuri de incaltaminte pe care TREBUIE sa le ai in 2010


Daca esti o fashionista convinsa, trebuie sa stii ca incaltamintea este foarte importanta pentru orice tinuta! Nu doar ca iti pune in valoare outfit-ul, dar spune multe si despre personalitatea ta! Asa ca, uite ce incaltaminte nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba!


Pantofii in stil barbatesc
Mai sunt cunoscuti si sub numele de “pantofi Oxford”  si sunt un adevarat must pentru noul an! Poti sa ii porti la pantaloni, fuste sau rochii, atat in tinute office, cat si in cele casual sau de petrecere! Vedetele le-au si facut loc in garderoba!

Pantofi in culorile naturii
In 2010, culorile vii ale naturii trebuie sa se regaseasca si in garderoba ta! Mizeaza pe verde si si corai care trebuie sa dea o pata de culoare tinutei tale. Fergie nu doar ca a adoptat trendul, dar a si creat o linie de incaltaminte in ton cu natura. La mare cautare sunt si nuantele de maro.

Sandalele in stil gladiator
Da, poti sa iti porti si in acest an perechea de sandale gladiator de anul trecut, pentru ca trendul face in continuare valuri! Noutatea gladiatorilor din 2010 consta in variantele cu platforma si tocuri inalte, pentru un look cu adevarat chic.
 

  • 3 tipuri de incaltaminte pe care TREBUIE sa le ai in 2010

related posts

Modifică setările cookies