4 moduri prin care iti distrugi pielea si nu esti constienta de ele


Dincolo de anii care trec, obiceiurile proaste sunt cele care iti distrug pielea intr-un mod rapid si eficient. Asa ca, daca vrei sa-ti mentii pielea proaspata si tanara, afla care sunt acestea si nu le mai practica!


1. Fumezi
Este cu singuranta dusmanul numarul 1 al pielii tale, deoarece ii accelereaza imbatranirea si ii inhiba abilitatea de a se reface. Iar aceste lucruri se traduc prin aparitia ridurilor inainte de vreme si accentuarea lor daca deja exista.

2. Te expui la soare
Da, stim ca iti place sa stai la plaja, insa tine cont si de consecinte. Nu e tocmai o idée buna sa te faci foarte neagra, daca urmarile se lasa cu riduri si depigmentari ale pielii. Asa ca, macar aplica de fiecare data cand te expui la soare o crema de protectie solara cu factor mai mare de 30.

3. Iti strangi cosurile
Este mai periculos decat ai crede. Iti poti transforma cele cateva cosuri intr-o acnee de toata frumusetea, plus ca iti distrugi tesutul si poti ramane cu urme. Spala-te in schimb cu un gel de fata purifiant si vei vedea ca iti vor disparea rapid.

4. Uiti sa te demachiezi inainte de culcare
Este groaznic pentru pielea ta. Tine minte ca si ea traieste, respira, iar daca o lasi acoperita cu machiaj toata ziua si toata noaptea, o sufoci la propriu. Noaptea, tegumentul ar trebui sa fie curat ca sa se poata regenera in totalitate. Uiti de demachiere? Te asteapta cosuri, pete si riduri.
 

related posts

Modifică setările cookies