Câteva moduri în care o banală cămașă albă îți poate scoate ținuta din anonimat


Cămășile au reprezentat, dintotdeauna, o piesă de rezistență a garderobei masculine, însă poți integra foarte ușor această piesă și în ținutele tale.  

Tag-uri:

Mai jos poți găsi câteva filmulețe din care să te inspiri atunci când îți construiești ținuta în jurul unei cămăși sau atunci când îți accesorizezi ținuta cu o cămașă de inspirație masculină.

Fie că preferi cămășile masculine purtate cu mânecile suflecate sau alegi să integrezi această cămașă într-un look mai feminin, această piesă de vestimentație nu a fost nicicând mai versatilă ca acum. 

Mai jos ne-am propus să găsim cele mai „inspiring" filmulețe de pe YouTube din care poți învăța cum să te joci cu banala cămașă albă pentru a crea look-uri emorabile.

Ai putea începe, de exemplu, cu tutorialul de mai jos:

Poți încerca să vizionezi și tutorialul de mai jos, din care poți învăța și alte trucuri pentru a purta impecabil cămașa albă.

Iar dacă ai foarte mult timp la dispoziție, atunci poți încerca să vezi și filmulețul de mai jos. În el găsești și alte idei pentru a accesoriza o banală cămașă albă la diverse ținute pe care le-ai putea încerca chiar primăvara asta.

Ce spui? Te-au convins filmulețele de mai sus să îi dai o șansă banalei cămăși albe? 

FULLSCREEN
5 moduri în care o cămașă obișnuită îți poate scoate ținuta din anonimat
  • /

related posts