5 parfumuri sexy pentru vara 2010


Vara este aici asa ca trebuie sa-ti adaptezi parfumul la caldura de afara. Iti trebuie ceva proaspat pentru zilele caniculare, ceva racoritor pentru zilele de plaja, dar si ceva hot pentru noptile fierbinti petrecute alaturi de cele mai bune prietene, la agatat, sau cu iubitul tau. Uite ce propuneri avem pentru tine!


1. Burberry Classic Summer Edition, pentru zilele de vara petrecute la serviciu
Daca trebuie sa mergi zi de zi la munca, poti sa-ti infrumusetezi fiecare zi cu un parfum special de vara! Opteaza pentru ceva sofisticat, dar nu prea provocator: Burberry, in editia speciala de vara este perfect, datorita miresmelor de flori, mandarina, menta, lemn de cendru, de santal si mosc, coacaze, rodii si frezie.

2. Jean Paul Gaultier Classique Summer, pentru serile fierbinti de vara
Daca vrei sa intri in pielea unei femei fatale si sa cuceresti in aceasta vara, editia limitata de vara a lui JP Gautier este ceea ce-ti trebuie! Este un parfum floral clasic si ademenitor, cu note de trandafir, coaja de citrice, sambac, iasomie, vanilie si mosc proaspete.

3. Clavin Klein Eternity Summer, pentru noptile petrecute cu gasca de fete
O prietenie ca a voastra merita pusa in valoare cu un parfum ce inspira longevitatea! Editia limitata de vara a lui Calvin Klein este intocmai ca un rasarit de soare admirat de pe plaja: racoritor, proaspat si seren. Parfumul imbina note de grapefruit, ghimbir, floarea pasiunii, bujor roz, frezie, lacramioara si mos. 

4. Le paradis de Nina by Nina Ricci, pentru zilele petrecute in natura
Daca vrei sa fii la fel de proaspata si inmiresmata ca natura in mijllocul verii si sa te simti cu adevarat in paradis, opteaza pentru editia limitata propusa de Nina Ricci. Este compusa din arome de citrice: portocale şi bergamota,  mere caramelizate si gardenia, esente din floari de portocal si de migdal, imbogatite cu note de vanilie.

5. Heat by Beyonce, pentru zile de vara pline de senzualitate
Daca vrei sa te simti puternica, dar si senzuala in acelasi timp, intocmai ca Beyonce, foloseste Heat, parfumul proaspat lansat in Romania al cantaretei. "Am creat acest parfum pentru femeile de pretutindeni, sigure pe ele si care nu se tem sa aiba dorinte, dar mai ales sa fie dorite", a spus Beyonce despre Heat.

  • 5 parfumuri sexy pentru vara 2010

related posts

Modifică setările cookies