5 secrete de frumusete pe care starurile le tin doar pentru ele


Sunt intotdeauna impecabile, chiar daca se lauda ca nu au facut nimic special ca sa arate asa. In realitate, au niste trucuri la care apeleaza si pe care le pastreaza cu sfintentie doar pentru ele. Esti curioasa despre ce e vorba? Citeste mai jos.


1. Eyeliner-ul alb
Iti face ochii sa para mai mari si iti sterge oboseala cu buretele. Totusi, pentru a evita un machiaj de fantoma, foloseste-l pentru a-ti contura doar colturile ochilor (atat cele din interior, cat si cele din exterior), si linia de jos a genelor.

2. Extractul de menta
In loc sa-si faca injectii dureroase de botox, celebritatile folosesc aceasta formula miraculoasa pentru a-si revigora fata. Extractul de menta se foloseste intocmai ca o crema, iar rezultatele sunt imediate: dilateaza vasele de sange si reintinereste vizibil fata.

3. Pernele din satin
Daca nu stiai, lenjeria din bumbac te imbatraneste. Liniile fine pe care le vezi dimineata in oglinda se vor adanci intre timp, iar somnul care ar trebui sa fie de frumusete va avea rezultate dezastruoase pe viitor. Foloseste in schimb satin, cum fac vedetele.

4. Tonic hidratant

O fata fresh este o fata hidratanta, iar cele mai bune ingrediente sunt apa si laptele integral. Iti sugeram sa prepari un amestec intr-o sticla cu pulverizator si sa o folosesti de-a lungul zilei.

5. Sucul de lamaie
Este un demachiant si un tonic natural. Iti mentine pielea fresh, curatata si echilibrata. Te ajuta sa lupti cu problema porilor deschisi si iti diminueaza si pistruii. Stoarce o lamaie si cu ajutorul unei dischete demachiante, curata-ti bine toata fata.

related posts

Modifică setările cookies