5 secrete de frumuseţe pentru vară, împrumutate de la celebrităţi


Pe timpul verii, atunci când corpul tău este expus constant la soarele arzător, este greu să arăţi perfect fără puţin efort. Următoarele sfaturi oferite de vedetele de la Haollywood vor asigura că pielea, părul şi sănătatea ta sunt protejate şi pregătite pentru lunile arzătoare ce urmează.


Blake Lively - Aplică balsam înainte de a şampona părul pentru a proteja părul blond de clor 

Pentru a-şi păstra culoarea vie şi a evita uscarea firului de păr atunci când se află la piscină, actriţa Blake Lively urmează o rutină specială: balsam înaintea şamponului. Hairstylistul artistei, Rona O’Connor a recomandat acest lucru într-un interviu, mărturisind că balsamul previne părul blond din a absorbi foarte multe minerale ce pot provoca îngălbenirea culorii.
 

Kim Kardashian - Nu uita să foloseşti un balsam de buze cu factor de protecţie solară 

Buzele pot fi şi ele afectate de soare, iar Kim a declarat că are un balsam de buze cu SPF în fiecare geantă pe care o deţine. Astfel, buzele sunt menţinute fine şi hidratate, iar pericolul de avea buze arse este prevenit.

Vezi și sfaturile fotomodelelor care te învață cum sa mergi pe tocuri inalte fara sa te doara picioarele

Jennifer Lopez - Foloseşte suc de lămâie, aloe vera şi ceai de muşeţel pentru a obţine şuviţe blonde 

Kate Best, artista care se ocupă de machiajul lui Jennifer recomandă produse cât mai simple, care pot fi găsite în casă, pentru a deschide nuanţa părului. „După ce se oxidează la soare, sucul de lămâie va deschide culoarea firului natural, în timp ce ceaiul şi aloe vor acţiona ca un balsam şi vor trata părul, oferindu-vă şuviţe aurii” a explicat aceasta pentru Daily Mail.

Olivia Culpo - Aplică un spray hidratant pe faţă pentru a evita încarcarea machiajului 

Pentru zilele calde, în care machiajul nu se păstrează pentru mult timp, modelul apelează la un spray hidratant pentru a împrospăta lookul şi a face tenul să pară natural.

Sophie Turner - Foloseşte spray cu protecţie împotriva căldurii pentru păr 

Actriţa, care îşi vopseşte părul de la vârsta de 13 ani, consideră că orice persoană care foloseşte aparate pentru uscarea sau îndreptarea părului trebuie să se asigure că îşi protejează părul. Soarele reprezintă, însă, un pericol la fel de mare pentru firul de păr.

Atunci când mergi în vacanţă, te dai cu cremă de soare însă uiţi de părul tău. Acum, de fiecare dată când călătoresc aplic un spray de protecţie împotriva căldurii pe păr înainte de a merge afară”, a declarat Sophie într-un interviu cu Allure, în care a dezvăluit trecerea la culoarea blondă.

FULLSCREEN
secrete de frumuseţe de la celebrităţi
  • /


related posts