5 trucuri pe care sa le folosesti cand porti incaltari cu toc


Toate avem perechea aceea superba de pantofi cu toc pe care o iubim si cu care ne-am incalta de fiecare data cand avem ocazia, dar sfarsim prin a alege ceva mai comod. Si asta se intampla de fiecare data cand iesi in oras, pentru ca te distrezi mai mult purtand ceva in care te simti mult mai comod. 


Totusi, daca vrei sa te simti bine si sa arati si mai bine, avem cateva trucuri pe care sa le folosesti cand alegi sa porti pantofi cu toc:

1. Ingheata-i si fa-i sa ti se potriveasca perfect. Stim ca dupa ce ai purtat o pereche de pantofi mai mult timp se vor lasa si iti vor fi mari. Pune doua pungi cu apa in ei si lasa-i in congelator peste noapte, iar dimineata iti vor veni perfect. 

2. Scapa de tensiune folosind plasturi. Nervul dintre al treilea si al patrulea deget este cauza durerii in cele mai multe cazuri. Prinde cele doua degete intre ele folosind un plasture si vei reduce durerea.

3. Foloseste smirghel pentru a preveni alunecarea. Daca ai o pereche de pantofi noi si o sa mergi la o petrecere unde podeaua este foarte alunecoasa, foloseste smirghelul ca sa tocesti putin talpa. 

4. Foloseste un deodorant transparent sub forma de gel. Va micsora frecarea dintre pantof si picior si nu vei ajunge acasa cu basici dureroase.

5. Foloseste pernute speciale pentru pantofi ca sa reduci durerea. Le gasesti in orice magazin de pantofi si sunt multe categorii. Unele previn alunecarea piciorului, altele reduc durerea, depinde ce iti doresti.  

FULLSCREEN
5 trucuri pe care sa le folosesti cand porti incaltari cu toc
  • /

related posts