5 trucuri vestimentare de la o profesionistă pentru femeile care vor să agațe bărbați cu bani


O milionară de 32 de ani originară din Suedia spune că aceste ponturi nu dau niciodată greș.


Anna Bey, o femeie care a trăit mai bine de 13 ani în înalta societate, alături de unii dintre cei mai bogați și infuenți oameni ai lumii, spune că le-a învățat acestora toate secretele. Acum, ea vrea să le dezvăluie femeilor toate trucurile pe care le știe pentru ca acestea să ajungă la inima sau la portofelul bărbaților cu bani.

Milionara a creat o platformă online prin intermediul căreia oferă cursuri celor care vor să știe ce locuri frecventează bărbații bogați și cum pot fi ei atrași de femeile care nu fac parte din „lumea” lor.

Anna Bey

Cursurile ei costă sute de dolari, însă, Anna Bey realizează și tutoriale video pe YouTube, unde dă sfaturi și dezvăluie trucuri care conduc la același rezultate.

5 trucuri vestimentare pentru femeile care adoră bogații

Poartă roșu!

Bărbații iubesc culoarea roșie fiindcă, subconștient, se gândesc automat la sex și pasiune. „Îmi amintesc de o prietenă de-ale mele care își cumpărase o poșetă roșie Chanel și s-a dus să se plimbe prin Londra. Și îmi spunea cum trei bărbați s-au apropiat de ea, i-au cerut numărul de telefon și i-au făcut complimente pentru geanta pe care o purta”, spune Anna Bey în acest tutorial.

Consultanta spune că roșul e o culoare îndrăzneață, clasică și te face să ieși în evidență. Cel mai probabil, când mergi într-un loc nu vor fi prea multe persoane îmbrăcate în haine de culoare roșie, deci iată-te în avantaj!

Pantalonii eleganți sunt HOT

Bărbații, din orice categorie ar fi, adoră să poată vedea posteriorul unei femei care iese în evidență. Iar acest lucru se poate obține cel mai bine purtând pantaloni eleganți care accentuează formele. „Bărbații sunt bărbați, au instinctele lor și un soi de alertă sexuală, așa că dacă poți face ca dotările tale să arate grozav, poate chiar mai bine decât în realitate, atunci ai un avantaj foarte bun. Și ar trebui să folosești acel avantaj.”

În plus, pantalonii eleganți de tip trousers îți fac picioarele să arate mai lungi. Dacă pantalonii sunt suficient de lungi, poți purta o pereche de pantofi cu toc care să fie complet ascunși de pantaloni. Asta va face ca picioarele tale să arate interminabile. O vedetă care se îmbracă așa este Victoria Beckham.

Citește și: Victoria Beckham folosește o cremă hidratantă făcută din propriul sânge. Cât costă aceasta și ce efecte are

Puneți în valoare bustul!

Bărbații bogați se uită extrem de insistent la sânii femeilor, așa că încearcă să-i pui în valoare purtând bluze care fac asta. Nu trebuie să ai decolteu adânc, ci poartă haine care îți arată formele fără să fii vulgară.

Rochii care îndeamnă la flirt

Anna Bey nu este adepta ținutelor care dezvăluie prea mult din corpul femeilor. De aceea, ea recomandă purtarea rochiilor care te fac să te simți ca o zeiță, însă fără excese. 

„Mă refer la rochiile care curg parcă pe tine; pot fi mini, midi, lungi, dar nu vulgare. Nu cred în moda vulgară. Încercați să găsiți rochii care vă fac să vă simțiți ca niște zeițe, dar nu trebuie să fie opulente, masive, știți ce vreau să spun. Tot ce e drăguț, feminin, tineresc... și puteți ajunge departe cu rochia potrivită, iar bărbații apreciază o rochie drăguță purtată de o femeie.”

Citește și: Cea mai controversată ținută din istoria Festivalului de Film de Cannes. Rochia care a lăsat totul la vedere

Alege fuste-creion!

„Pentru mine sexualitatea înseamnă feminitate, iar fustele-creion fac ca o femeie să arate incredibil de bine, de feminine. Bărbații vor fi atrași pe loc, poate că și au propriile fantezii”, spune Anna Bey.

Consultanta spune că o fustă-creion de culoare neagră e potrivită pentru orice ocazie, de la munca de birou, la o ieșire în oraș. 

FULLSCREEN
5 trucuri vestimentare de la o profesionistă pentru femeile care vor să agațe bărbați cu bani
  • /

related posts