9 greșeli pe care le faci atunci când alegi costumul de baie


Suntem în plină vară, așa că foarte multe femei sunt preocupate să aleagă costumul de baie care să le pună cel mai bine în valoare. Iată care sunt greșelile cheie pe care le facem atunci când alegem un costum pentru plajă și cum putem să remediem acest lucru. 

 


1. Păstrezi costumele vechi 

Da, poate că au fost niște piese drăguțe la vremea lor, însă nu uita acest lucru esențial: ostumele de baie sunt din elastic, iar elasticul se întinde în timp. Poate că este timpul să vă luați la revedere de la vechiul bikini și să cumpărați unul nou.  


2. Nu cumperi costumul în funție de activitățile practicate 

Foarte multe femei fac această greșeală. Poartă același costum de baie și la plajă, și la înot, chiar și atunci când navighează. Încetează să mai faci asta, dacă nu vrei să ai parte de accidente vestimentare când ți-e lumea mai dragă. Nu degeaba există mai multe stiluri de costume de baie. Unele sunt foarte drăguțe, deci ai de unde alege!


3.  Cupele sutienului nu au sufiecint suport

Dacă ai un bust generos, trebuie să et asiguri că sutienul are suport sufiecient. Există modele foaret drăguțe - și nu, nu toate sunt modele de sutien balconette! 


4.  Crezi că un costum întreg este plictisitor 

Sunt stiluri destul de frumoase, la modă, chiar super-sexy, și pentru costumele de baie întregi, dacă știi unde să te uiți.  Dă-i o șansă și acestui stil, chiar dacă nu este pe gustul tău. 

 

5.  Cumperi slipul prea mare

Foarte multe femei au tendința să cumpere slipul mult mai mare decât ar trebui. Costume de baie se întind mult în timp, așa că această problemă va face să  arate mai rău pe măsură ce îl purtați. Când  probezi costumul de baie, mișcă-te în el și asigură-te că totul rămâne exact unde ar trebui să fie când faci asta -  acesta este semnul că piesa se potrivește cel mai bine.


6.  Crezi că bikini nu arată bine pe tine


Bikini arată bine pe toată lumea și ar trebui să încercați dacă nu ați mai purtat vreodată. Dacă sunteți  o persoană conservatoare care nu dorește să arate  prea multă piele, luați în considerare o piesă cu talie înaltă. Prietenii tăi vor iubi lookul tău retro-ul drăguț.

 

7. Nu încerci stiluri noi

Sigur, îți place sutienul în formă de triunghi și slipul clasic- este bine! Dar nu e nimic rău dacă încerci mai multe stiluri atunci când mergi în magazine, la cumpărături. Poate că un sutien tip bandeau și un slip cu talie înaltă îți vor plăcea mai mult.

 

8.  Cumperi aceeși măsură pentru sutien și slip 

Acesta este o greșeală pe care o fac cele mai multe femei. Da, poate este mai economic, dar majoritatea oamenilor nu au aceeași dimensiune în partea de sus și în partea de jos a corpului. Așa că te poți trezi cu slip potrivit și sutien prea larg sau invers.
Soluția, desigur, este de a cumpăra separat cele două piese și de a potrivi stilurile. Puteți chiar amesteca și potrivi branduri! Diferitele modele sau culori pentru partea de sus și de jos sunt  de foarte ori chiar mai drăguțe decât cele care sunt identice.

 

9.  Crezi că te vei bronza ciudat și vei rămâne cu urmele costumului de baie

Unele dintre cele mai drăguțe costume sunt un amalgam de culori și decupaje și s-ar putea să crezi că  te vei bronza ciudat. Știți ce puteți face? Statți sub umbrelă sau folosiți creme cu factor de protecție SPF-50 sau mai mult, la fiecare 80 de minute. Asta va va liniști în această privință. 

  • 9 greșeli pe care le faci atunci când alegi costumul de baie

related posts

Modifică setările cookies