A fost lansată prima pereche de adidași pentru cai! Cum arată și cât costă încălțările


Anul acesta, la sfârșitul lunii octombrie, a fost lansată prima pereche de adidași pentru cai. Marcus Floyd este designerul care a creat mai multe modele pentru sezonul de toamnă 2022, iar vestea a făcut rapid înconjurul lumii. Iată cum arată și cât costă încălțămintea pentru cai.


Perechile de adidași menite să înlocuiască potcoavele nu sunt deloc ieftine, mai ales că sunt fabricate conform modelelor super populare de Air Jordan sau New Balance. 

Marcus Floyd, un designer din Kentucky, este cel care a creat mai multe astfel de modele, iar pe site-ul oficial, adidașii denumiți „Horse Kicks” costă nu mai puțin de 1.200 de dolari.

Potrivit CNN, fabricarea unui set de pantofi pentru cai ar putea dura până la 17 ore, designul fiind foarte precis, ajustat pe forma fiecărei copite în parte. Persoanele care își doresc astfel de accesorii pentru cai pot comanda pantofii sport pe internet.

Adidașii pentru cai, scoși la licitație

Pantofii meniți să înlocuiască potcoavele vor fi scoși la licitație în cadrul unui eveniment din Kentucky, care se va desfășura pe data de 12 noiembrie 2022. 

Marcus Floyd a declarat, în cadrul unui interviu, că își dorește să doneze 10% din veniturile obținute în urma vânzării pantofilor către organizații non-profit.

Sursă foto: Pinterest

related posts

Modifică setările cookies