Acesta este cel mai popular slip din vara 2018. Puține femei ar îndrăzni să îl poarte, dar vedetele îl adoră


Dacă ai stabilit deja unde vei pleca în vacanță în această vară, ar trebui să te pui la curent și cu tendințele în materie de costume de baie. Moda anilor `90 revine și, pe lângă costumele de baie întregi de tipul Baywatch, în 2018 se poartă și slipul cu talie înalta și foarte “decoltat”.


Bella Hadid și Kim Kardashian sunt doar două dintre vedetele care au început deja să poarte slipi decoltați, cu talie înalta și cu vedere la oasele bazinului. Cel mai popular model de slip din 2018 pare să fi fost făcut pentru femeile cu corpul perfect pentru că acoperă destul de puțin corpul.


 

FES???? #ashleygrahamXswimsuitsforall - check the stories for more babes

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


 

Day dreamer ???? Wearing @isawitfirst IBIZA BY DEMI ROSE. Collection coming soon... ????

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on


Totuși, noile tendințe nu au reușit să o sperie pe Ashley Graham care, deși nu se încadrează în tiparul 90/60/90, a purtat deja un slip de acest gen într-o ședința foto, demonstrând încă o dată că este un exemplu bun pentru toate femeile care nu au suficientă încredere în ele.


 

Morning ????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


 

summer goals ???? #tb

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Demi Rose adoră și ea acest model de slip demonstrând că, pentru a-l purta, nu contează cât de late îți sunt șoldurile, ci cât de subțire îți este talia.


 

keeping my feelings low key

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


 

A post shared by ???? (@bellahadid) on


Surorile Kardashian sunt cele mai bune promotoare ale acestui trend. Kim, Kendal și Kylie sunt cele care pozează cel mai des în costume de baie minuscule care să le pună formele în evidență. Ba mai mult, Kylie a îndrăznit să poarte un slip decolatat după doar o luna de când a născut.related posts