Actrița Olivia Rodrigo, apariție de infarct pe covorul roșu. Fanii au reacționat instant: “Ești operă de artă!”


La 18 ani, Olivia Rodrigo promite mult! Actrița a apărut deja pe coperta Vogue, are aproape 18 milioane de urmăritori pe Instagram, este vedetă Disney și și-a lansat recent primul album. 

 


Olivia Rodrigo a făcut furori la un eveniment care a avut loc în weekend la Academy Museum of Motion Pictures din Los Angeles. 

Actrița a întors toate privirile cu rochia sa, creație a brandului Saint Laurent. Tânăra de 18 ani a avut un decolteu impresionant, iar blițurile au fost îndreptate toată noaptea către ea. 

Vedeta a optat pentru un look natural și și-a prins părul în coadă. N-a purtat accesorii și nici bijuterii. Nici nu ar fi avut nevoie, pentru că toate privirile s-au oprit asupra bustului generos.

Olivia a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, iar comentariile au curs pe bandă rulantă. “O Doamne, Olivia!”, “Wow!”, “Câtă încredere trebuie să ai în tine!”, “Ești operă de artă!”, i-au scris fanii. În doar câteva ore, actrița a adunat aproape 4 milioane de like-uri la postarea ei.

Actrița și-a lansat în vară primul album, intitulat “Sour”. Olivia și-a mai îndeplinit un vis recent. Tânăra de 18 ani apare pe coperta Vogue Singapore.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Mamuții sunt readuși la viață!

 

related posts

Modifică setările cookies