Acum, oricine poate avea rochia de mireasă a lui Meghan Markle, pentru o nuntă ca în basme


Dacă ești o admiratoare a Ducesei de Sussex și a ținutelor ei, atunci avem o veste bună: modelul de rochie Stella McCartney pe care Meghan a purtat-o la nunta ei este acum de vânzare.


McCartney, cea care a realizat special pentru ziua cea mare a ducesei o rochie plină de rafinament, lansează ”Made With Love”. 

Citește și: Meghan Markle, senzațională într-o rochie neagră de 250 de lei

Colecția dedicată mireselor conține piese inspirate de rochiile ce îmbină clasicul cu modernul. ”Made With Love” conține 17 piese, în stilul rochiei pe care Meghan a purtat-o la nunta ei. De asemenea, colecția conține o rochie inspirată de ținuta pe care ducesa a purtat-o la concertul dedicat Reginei de ziua ei de naștere.

Lipsită de efort și plină de încredere, noua noastră colecție pentru mirese <Made With Love> este o nouă perspectivă asupra tradiționalului cu semnătura specifică Stella.” declară designerul pe pagina oficială de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

 

Pentru această colecție, Stella McCartney a optat pentru vâscoză durabilă în design iar toate piesele au fost confecționate în Italia, cu o atenție deosebită asupra detaliilor și a calității. Scopul acestei linii vestimentare este acela de a crea ținute pentru această ocazie cât mai naturale, dar cu foarte mult bun gust, pentru ca miresele să se simtă cât mai în largul lor în ziua nunții.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney) on

Nu ne așteptăm ca stocul să fie unul mare, așa că viitoarele mirese interesate ar trebui să se programeze pentru a cumpăra una dintre ținute cât mai curând. 

Articol de: Bianca Truță

Foto: Getty, Instagram

related posts