Adela Popescu vs Delia. Cui ii sta mai bine cu cel mai cool accesoriu al momentului


Orice fashionista stie ca o tinuta banala se poate transforma intr-o adevarata declaratie de stil cu ajutorul unui accesoriu statement. Pasionate de moda, Adela Popescu si Delia pun mereu in aplicare aceasta regula simpla de stil.


In cel mai nou videoclip al sau, Delia mizeaza mult pe imagine. Prin machiaj, hairstyle si accesorii, ea stabileste o anumita atmosfera si transmite mesajul piesei, pe care il adreseaza celui care "a lasat-o cu sufletul ipotecat".

Intr-unul dintre cadrele pe care le-a promovat intens artista prin intermediul paginii ei oficiale de Facebook, Delia apare in prim plan cu o caciula tricotata, neagra, cu voal detasabil.

Machiata intens, cu buzele rosii si tonuri de visina putreda pe pleoape, ea isi etaleaza si o noua coafura, un bob blond pe care nu l-a mai afisat pana acum.

Delia nu este insa prima vedeta de la noi care apeleaza la acest accesoriu inedit intr-unul din videoclipurile ei. In vara lui 2013, Adela Popescu a aparut cu aceeasi caciula tricotata, neagra, cu voal detasabil, in videoclipul piesei "Fara tine".  

Partea sexy a trupei DJ Project a ales sa asorteze caciula cu un smokey eye intens si o culoare mai putin pregnanta pe buze. Adela si-a purtat insa parul lung si drept.

Cui ii sta mai bine? Cine iti place mai mult? Spune-ne parerea ta in sectiunea de comentarii.

related posts

Modifică setările cookies